Notícies

 • Ajut per a garantir un ingrés mínim a les famílies vulnerables 11 de juny de 2020

  A partir del 15 de juny es pot sol·licitar l'Ingrés Mínim Vital (IMV)

  És una prestació per a les famílies en situació de vulnerabilitat que es començarà a cobrar al juny i és compatible amb altres ajuts.

  Es pot sol·licitar per una persona que visqui sola o pel membre d'una família. L'ajut no és per cada membre, sinó per al conjunt de la família.

  + informació 

 • covid 19 Preguntes freqüents en l'àmbit del consum 10 de juny de 2020

  Guia d’ajuda per resoldre aquells dubtes que ens sorgeixen en aplicació de la normativa que ha estat aprovada pel Govern de l’Estat i el Govern de la Generalitat per tal d’afrontar la covid-19 en relació a les possibles afectacions envers els consumidors. Podeu accedir al document en aquest enllaç:

  Preguntes i respostes sobre les afectacions als consumidors   (actualitzat a 8 de juny)

  En color verd les noves preguntes o les modificacions d’aquelles que ja existien en versions anteriors del document.

 • Informe Atur Registrat 9 de juny de 2020

  Informe SIEM amb les dades d’atur registrat durant el mes de maig de 2020.

 • Poster Estalvia des de casa 9 de juny de 2020

  Setmana energia 2020
  L'estalvi i l'eficiència energètica són ara conceptes a seguir tenint en compte, en uns moments que bona part de la ciutadania ens hem de quedar a casa moltes hores.

 • imatge La Generalitat suspèn l’entrada de noves sol·licituds als ajuts al pagament del lloguer derivats de la COVID-19 4 de juny de 2020

  El Govern reclama a l’Estat que dobli el pressupost per als ajuts al pagament del lloguer derivats de la COVID-19

  Nota de premsa

 • Cartell Les deixalleries recuperen el seu horari habitual 29 de maig de 2020

  A partir de l'1 de juny, les deixalleries del Consorci de Residus del Vallès Oriental obriran amb normalitat.

 • A Montseny ens reactivem 29 de maig de 2020

 • L’Ajuntament reobre l’atenció presencial el 27 de maig, amb Cita Prèvia 26 de maig de 2020

  Les oficines municipals de l’Ajuntament reobren l’atenció presencial a partir del 27 de maig, sempre amb Cita Prèvia. 

  L’atenció presencial es farà només a les persones que tenen hora concertada. L’Ajuntament us demana que prioritzeu, sempre que sigui possible, la tramitació electrònica, a través de tramesa genèrica dins el web municipal a l’adreça www.montseny.cat, durant les 24 hores del dia. 

  Cita prèvia: com demanar hora

  Podeu trucar al telèfon 938473003, en  horari habitual de l’Ajuntament: els dilluns, dimecres i divendres de 17:00h a 20:00h i els divendres de 10:00h a 13:00h. 

  Mesures de prevenció

 • Imatge Ús de la màscara durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 25 de maig de 2020

  Una ordre publicada al BOE regula l'ús obligatori de màscara per part de la població. S'entendrà completa l'obligació mitjançant l'ús de qualsevol mena de màscara, preferentment les higièniques i quirúrgiques, que cobreixi nas i boca.

  El Ministerio de Consumo ha publicat la guía "Que debes tener en cuenta al comprar una mascarilla".

  Aquesta guia defineix els diferents tipus de mascaretes que hi ha al mercat, ens assessora sobre quina és la més adequada a la nostra situació i ens indica com podem identificar-les segons el seu etiquetatge i com fer-ne un ús adequat.

  +info

 • Obertura Àrees d'aparcament del Parc Natural del Montseny 24 de maig de 2020

  L'oficina del Parc ens informa que donat que hi ha diverses zones que ja han entrat a la fase 1 de la desescalada, i per tant aquest fet ja permet la mobilitat amb vehicle a diferents indrets del parc,  es procedirà a treure les cintes que impedien el pas de vehicles als aparcaments del parc.

  Consulta les Àrees d'aparcament aquí

 • imatge El municipi de Montseny, compleix els requisits per obrir l'interior de bars i restaurants 24 de maig de 2020

  Sense franges i bars oberts

  Flexibillització d'algunes restriccions en municipis petits: L'Estat ha publicat l'Ordre SND/427/2020 per la qual s'estableixen les flexibilitzacions de certes restriccions derivades de l'emergència sanitària provocada pel COVID-19 als municipis que tinguin menys de 10.001 habitants i densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat, i que es troben en la fase 0 o 1 del desconfinament. 

  Montseny:  Població: 342.    Km2: 26.77.     Hab/km2: 12,78

  Nota informativa ORDRE SND/427/2020

 • Nota informativa de l'Equip de Govern de l'Ajuntament 22 de maig de 2020

  Gràcies a la adhesió per part d’aquest Ajuntament al servei de videoconferència de «Localretmeet» ofert per el consorci Localret i per allò que diuen de transformar les dificultats en oportunitats, ha estat possible, aquest proppassat dilluns, la celebració del Ple Ordinari corresponent, amb les garanties sanitàries necessàries i amb la satisfacció afegida de haver pogut retransmetre’l en directe a través del nou canal de l’Ajuntament a YouTube, on hi continua publicat per a posteriors consultes en diferit. Amb això, entrem en una nova dinàmica de treball que pretenem de perpetuar a fi de dotar de més transparència, alhora que fer més accessible a la ciutadania, la gestió municipal.

  En el esmentat Ple, entre d’altres, es va fer l’aprovació inicial del pressupost municipal per al 2020 i es va fer palesa la voluntat per part de l’equip de govern de ampliar els canals de comunicació, a part de la Junta de Portaveus i canals més informals, amb la resta de grups de la oposició amb la finalitat de recollir-ne la seva disposició a col·laborar.

  L'Equip de Govern de l'Ajuntament

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49