Notícies

 • Cartell Les deixalleries recuperen el seu horari habitual 29 de maig de 2020

  A partir de l'1 de juny, les deixalleries del Consorci de Residus del Vallès Oriental obriran amb normalitat.

 • A Montseny ens reactivem 29 de maig de 2020

 • L’Ajuntament reobre l’atenció presencial el 27 de maig, amb Cita Prèvia 26 de maig de 2020

  Les oficines municipals de l’Ajuntament reobren l’atenció presencial a partir del 27 de maig, sempre amb Cita Prèvia. 

  L’atenció presencial es farà només a les persones que tenen hora concertada. L’Ajuntament us demana que prioritzeu, sempre que sigui possible, la tramitació electrònica, a través de tramesa genèrica dins el web municipal a l’adreça www.montseny.cat, durant les 24 hores del dia. 

  Cita prèvia: com demanar hora

  Podeu trucar al telèfon 938473003, en  horari habitual de l’Ajuntament: els dilluns, dimecres i divendres de 17:00h a 20:00h i els divendres de 10:00h a 13:00h. 

  Mesures de prevenció

 • Imatge Ús de la màscara durant la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 25 de maig de 2020

  Una ordre publicada al BOE regula l'ús obligatori de màscara per part de la població. S'entendrà completa l'obligació mitjançant l'ús de qualsevol mena de màscara, preferentment les higièniques i quirúrgiques, que cobreixi nas i boca.

  El Ministerio de Consumo ha publicat la guía "Que debes tener en cuenta al comprar una mascarilla".

  Aquesta guia defineix els diferents tipus de mascaretes que hi ha al mercat, ens assessora sobre quina és la més adequada a la nostra situació i ens indica com podem identificar-les segons el seu etiquetatge i com fer-ne un ús adequat.

  +info

 • Obertura Àrees d'aparcament del Parc Natural del Montseny 24 de maig de 2020

  L'oficina del Parc ens informa que donat que hi ha diverses zones que ja han entrat a la fase 1 de la desescalada, i per tant aquest fet ja permet la mobilitat amb vehicle a diferents indrets del parc,  es procedirà a treure les cintes que impedien el pas de vehicles als aparcaments del parc.

  Consulta les Àrees d'aparcament aquí

 • imatge El municipi de Montseny, compleix els requisits per obrir l'interior de bars i restaurants 24 de maig de 2020

  Sense franges i bars oberts

  Flexibillització d'algunes restriccions en municipis petits: L'Estat ha publicat l'Ordre SND/427/2020 per la qual s'estableixen les flexibilitzacions de certes restriccions derivades de l'emergència sanitària provocada pel COVID-19 als municipis que tinguin menys de 10.001 habitants i densitat de població inferior a 100 habitants per quilòmetre quadrat, i que es troben en la fase 0 o 1 del desconfinament. 

  Montseny:  Població: 342.    Km2: 26.77.     Hab/km2: 12,78

  Nota informativa ORDRE SND/427/2020

 • Nota informativa de l'Equip de Govern de l'Ajuntament 22 de maig de 2020

  Gràcies a la adhesió per part d’aquest Ajuntament al servei de videoconferència de «Localretmeet» ofert per el consorci Localret i per allò que diuen de transformar les dificultats en oportunitats, ha estat possible, aquest proppassat dilluns, la celebració del Ple Ordinari corresponent, amb les garanties sanitàries necessàries i amb la satisfacció afegida de haver pogut retransmetre’l en directe a través del nou canal de l’Ajuntament a YouTube, on hi continua publicat per a posteriors consultes en diferit. Amb això, entrem en una nova dinàmica de treball que pretenem de perpetuar a fi de dotar de més transparència, alhora que fer més accessible a la ciutadania, la gestió municipal.

  En el esmentat Ple, entre d’altres, es va fer l’aprovació inicial del pressupost municipal per al 2020 i es va fer palesa la voluntat per part de l’equip de govern de ampliar els canals de comunicació, a part de la Junta de Portaveus i canals més informals, amb la resta de grups de la oposició amb la finalitat de recollir-ne la seva disposició a col·laborar.

  L'Equip de Govern de l'Ajuntament

 • Habitatge Nota informativa sobre els ajuts al lloguer COVID-19 20 de maig de 2020

  El 18 de maig s’ha publicat la Resolució TES/1047/2020, de 12 de maig, per la qual s’estableixen les condicions d’accés als ajuts per contribuir a minimitzar l’impacte econòmic i social de la COVID-19 en els lloguers de l’habitatge habitual.

  Des de l'Oficina Comarcal d'Habitatge han preparat un document a mode de resum amb Preguntes freqüents

   

 • Pautes per a la reducció del contagi per coronavirus en el sector turístic 19 de maig de 2020

  La Direcció General de Turisme de la Generalitat treballa de manera coordinada amb l'l’ICTE (Instituto para la Calidad Turística Española) per tal d'elaborar uns protocols sanitaris unificats per al sector turístic. Fruit d'aquesta tasca són les guies que podeu consultar al web del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo.

 • L'Ajuntament disposa d'un canal YouTube  19 de maig de 2020

  L'Ajuntament de Montseny disposa d'un canal YouTube on anirà  publicant diversos vídeos on es promocionarà el municipi o s'informarà d'activitats, actes, jornades, projectes etc. que es desenvolupin al nostre municipi. 

  També podeu trobar-hi la retransmissió del Ple, l'enregistrament s'ha dut a terme mitjançant el servei  LocalretMeet.

 • Imatge Vot de Poble a Sant Marçal 17 de maig de 2020

  El 1956, com cada any, els montsenyencs i montsenyenques es van aplegar per fer el Vot de Poble de Sant Marçal. Gràcies la filmació del Sr. Delmiro de Caralt, podem veure, en imatges a tot color, com era aquesta festivitat a mitjans del segle passat. Les imatges pertanyen al documental anomenat "Montseny, els Quatre Aplecs.

  Ja a la vostra disposició a:  votdepoble.montseny.online

 • Nota informativa : Pla per a la reactivació de l’economia local 14 de maig de 2020

  Davant de la situació actual, en vistes d’un proper inici de des-confinament de la població en el nostre territori i tenint el compte les condicions en que s’haurà de dur a terme en el moment que es decreti l’entrada a la Fase 1, aforament limitat, recomanacions de servei a l’aire lliure, etc.

  Des d’aquest Ajuntament, oferir l’espai de la Plaça de la Vila a tots aquells establiments susceptibles de fer-ne ús per a la instal·lació de terrasses per a donar-hi servei.

  També, en la mateixa línia, oferir aquest espai, diferenciat del de les terrasses, als productors locals a fi de dur-hi a terme un mercat de caràcter setmanal a on poder-hi oferir els seus productes.

  Amb l’objectiu de poder-ho fer amb garanties de seguretat per als treballadors i clientela, s’està treballant també en un pla de mobilitat que consistirà en fixar un únic sentit de circulació a dins del casc urbà durant la setmana, i del tall de circulació al trànsit rodat, sobre tot a la plaça, en horaris d’atenció al públic, inicialment els caps de setmana.

  Desitgem que aquestes mesures siguin efectives i profitoses per a la reactivació de l’economia local i que ben aviat puguem entrar a la Fase 1, per a posar-les en pràctica.

  Regidoria de Promoció Econòmica

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49