Notícies

 • gif Campanya pel foment de la recollida selectiva 30-11-2022

  Tot i que sembli que la fracció de vidre és la més fàcil de separar, encara hi ha dubtes! 🟢 Al vidre només hi podem llençar envasos de vidre!

 • Cartell Fira de Nadal 30-11-2022

  Fira de Nadal - Diumenge 11 de desembre a la Plaça de la Vila. 

 • gif Campanya pel foment de la recollida selectiva 30-11-2022

  Teniu clar tots els residus que poden anar al contenidor blau? 🔵  Si separem bé aquests residus i els podem reciclar, ens estalviem emissions de CO2 i explotació de matèries primeres!

 • img Ruta del Tions 28-11-2022

  Busca i troba els Tions repartits pel nucli del poble de Montseny i aconseguiràs... un obsequi !!

 • gif Campanya pel foment de la recollida selectiva 28-11-2022

  Tots aquests envasos van al contenidor groc 🟡 Per donar una segona vida als nostres residus i convertir-los en recurs, cal que els separem bé! 

 • img Aquesta setmana l'Ajuntament de Montseny ha activat la nova versió del servei de tramitació electrònica. 23-11-2022

  L 'Ajuntament de Montseny ha implementat la darrera versió de l'e-TRAM, la plataforma de tramitació electrònica impulsat pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que utilitzen la majoria d'ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres ens públics de Catalunya. (Serveis i Tràmits ---->Tràmits i  Gestions ----> Llistat complert de tràmits)

 • img Mapa de Patrimoni Cultural de Montseny. 22-11-2022

  D'acord amb el conveni de col·laboració entre aquest Ajuntament i la Diputació de Barcelona referent a la realització de l’actuació “Mapa del Patrimoni Cultural de Montseny”, aprovat pel Ple d’aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 26 de juliol de 2021, avui ens han fet el lliurament de l'esmentat Mapa. 

  Podeu consultar-lo al següent enllaç: Mapa del municipi | Mapes de Patrimoni Cultural (diba.cat)

 • Un cop de mà. Rumia i Encerta-la! 21-11-2022

  Vols jugar una mica amb la llengua? Tens dos minuts?

  Us publiquem el número de novembre d’Un cop de mà. Rumia i encerta-la

 • logo Consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de vacunació antiràbica 15-11-2022

  La consulta s'adreça a obtenir l'opinió de la ciutadania en general i dels sectors més relacionats amb els animals de companyia, sobre la conveniència de regular la vacunació de les espècies animals de gossos, gats i fures, per tal d'assolir una protecció adequada davant el risc que suposa la malaltia de la ràbia.

 • Actuacions dutes a terme amb els ajuts a la gestió forestal sostenible 2021, destinats a la prevenció d’incendis forestals i restauració del potencial forestal. 14-11-2022

  S'han executat les actuacions per a Prevenció d'incendis forestals i restauració del potencial forestal ( Ajuts a la gestió Forestal 2021- Fons procedents de la Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DAAC) i del Fons Europeu Agrícola i Desenvolupament Rural (FEADER).

 • img Campanya "Aquí no llencem res!" 14-11-2022

  El Consorci per a la gestió de residus del Vallès Oriental torna a posar en marxa la campanya de comunicació i divulgació Aquí no llencem res! amb l’objectiu de reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent.

  El 26 novembre, un equip d’informadors ambientals visitarà el nostre municipi  per reforçar, a peu de carrer i amb l’entrega de material, la informació sobre quines deixalles s'han de separar a casa de manera selectiva per després dipositar-les als contenidors corresponents d'envasos lleugers, vidre, paper/cartró, orgànica i resta, i contribuir així a millorar la qualitat de la recollida selectiva, acció que té una conseqüència directa en l’eficiència del reciclatge.

 • Informe Atur Registrat 08-11-2022

  Informe SIEM amb les dades d'atur registrat 

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49