Notícies

 • Vespes Protocol d'actuació de la vespa velutina Baix Montseny 9 d'octubre de 2019

  Quan es detecti un niu nou a qualsevol comarca un exemplar de vespa asiàtica en aquelles comarques on no s'havia detectat ni comprovat la seva presència, s'ha de comunicar al cos d'agents rurals on es centralitza la informació. Per avistaments i incidències:

  MOLT IMPORTANT
  Sempre avisar al Cos d'Agents Rurals:
  Tel. 93 561 70 00
  velutinacar@gencat.cat

 • Imatge Noves condicions del servei Citypaq 9 d'octubre de 2019

  A partir del 25 de setembre es procedirà al canvi de l'adreça de compres online de la teva Citypaq. Des d'aquest moment la direcció d'enviament serà l'adreça física del terminal. D'aquesta manera qualsevol operador i transportista del mercat si , amb caràcter previ, subscriuen el contracte d'accés a la xarxa Citypaq amb Correus, podrà fer el lliurament en Citypaq.

 • Comunicat de situació de prealerta de l'Inuncat 20 de setembre de 2019

  Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i a les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar, correspon posar el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase de Prealerta pel dia 21 de setembre de 2019.

  Comunicat de situació de prealerta de l'Inuncat 

 • Un cop de mà. Rumia i Encerta-la! 18 de setembre de 2019

  Vols jugar una mica amb la llengua? Tens dos minuts?

 • L'Ajuntament disposa de Instagram i Twitter 17 de setembre de 2019

  L'Ajuntament de Montseny suma dues noves eines digitals de comunicació.

  Des del passat mes d'agost  l’Ajuntament disposa d’un perfil a Instagram i un perfil a Twitter que se sumen al del Facebook que  ja fa temps que es gestiona, amb l’objectiu de donar a conèixer i compartir amb els usuaris d’aquestes xarxes socials moments i curiositats del nostre poble i la seva gent.

  Us convidem doncs a seguir-nos, compartir i comentar totes les imatges publicades. 

      
            

        
   

 • Campanya #Malamente Campanya #Malamente per prevenir les violències sexuals contra les adolescents i joves 17 de setembre de 2019

  Saps què són les violències sexuals? Què podem fer per aturar-les? #Malamente és una campanya de prevenció de les violències sexuals contra les adolescents i les joves en espais d’oci nocturn que dona resposta a aquestes preguntes.

 • Diada Nacional Actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya a Montseny 9 de setembre de 2019

  A les 10h. ofrena floral per part d’Omnium Cultural i les entitats que hi estiguin interessades al monòlit del tricentenari, lectura del manifest de la entitat, i el Cant dels Segadors.
  A les 10:30h. hissada de la bandera estelada al balcó de l’Ajuntament, parlaments varis, i el Cant de la Senyera. 

  Us hi esperem!

  Organitza: Ajuntament de Montseny
  Col·labora: Òmnium Cultural

   

 • Aixecament restricció d’aigua al Poble de Montseny  5 de setembre de 2019

  L’Ajuntament de  Montseny publica el següent BAN municipal en relació a l'aixecament de les  restriccions d’aigua al poble,  aplicades de del dia 11 de juliol de 2019.

  BAN d’aixecament de les restriccions d’ús

  de l’aigua potable


   

 • El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Montseny 4 de setembre de 2019

  El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, ha visitat aquest matí l'Ajuntament de Montseny per mantenir una reunió de treball amb l'Alcaldessa del municipi, Núria Masnou  i els regidors de l'equip de govern Francesc Rojas, Lluis Freixas i Xavier Matas.

 • Campanya difusió Oficina de Drets Civils i Polítics Campanya difusió Oficina de Drets Civils i Polítics 17 de juliol de 2019

  El passat 1 d’octubre va entrar en funcionament l’Oficina de Drets Civils i Polítics, adscrita al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda amb l’objectiu d’elevar el nivell de convivència i de cohesió social a Catalunya i promoure i defensar el respecte dels drets recollits al Pacte Internacional de drets civils i polítics, aprovat per l’Assemblea General de les NU el 1966.

  El teu Ajuntament i l'Oficina de Drets Civils i Polítics et fan costat.

  Per a més informació: dretscivilsipolitics.gencat.cat

 • Avís de superació OZÓ TROPOSFÈRIC 5 de juliol de 2019

  Us informem que avui, dia 5 de juliol de 2019, de 16h a 17h, s’ha superat el llindar d'informació (>180 µg/m3) a les zones de qualitat de l'aire de la Plana de Vic (ZQA 6) i Comarques de Girona (ZQA 8).

 • Campanya de prevenció i sensibilització davant dels riscos d’estiu 28 de juny de 2019

  Us fem arribar els resums tècnics sobre el risc d´incendis forestals i d’inundacions i sobre els corresponents plans Infocat i Inuncat

  D’altra banda, posem al vostre abast els consells d’autoprotecció davant els riscos d’estiu.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49