Notícies

 • Un cop de mà. Rumia i Encerta-la! 18 de febrer de 2020

  Vols jugar una mica amb la llengua? Tens dos minuts?

 • Novetats en la tarifa social del cànon de l'aigua 18 de febrer de 2020

  La tarifa social del cànon de l’aigua és una bonificació que s’aplica al cànon de l’aigua, per tal de reduir el seu valor. D’aquesta manera es pretén garantir les necessitats bàsiques d’aigua adaptant-se a les situacions de vulnerabilitat de la població menys afavorida.

  El passat dia 11 de juliol es va aprovar el Decret Llei 12/2019, de 9 de juliol, de mesures urgents en matèria tributària i de lluita contra el frau fiscal, aquest inclou novetats en la tarifa social del cànon de l’aigua.

  http://aca.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Tarifa-social-del-canon-de-laigua

                                                                                                                      segueix....

 • foto Es constitueix la Comunitat de municipis del Baix Montseny 9 de febrer de 2020

  La Comunitat de Municipis del Baix Montseny ja s’ha constituït després que tots els ajuntaments membres -Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra- hagin aprovat per Ple municipal la constitució i el conveni que la regula.

 • Foto campanya Montseny se suma a la campanya #ThoEstasPerdent 5 de febrer de 2020

  L'Ajuntament de Montseny es vol sumar a la campanya #ThoEstasPerdent que estan impulsant l'Institut Català de les Dones, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

  "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle"

   

 • Programa Comença una nova edició de l'Itinerari CREA, el programa de creació de cooperatives 5 de febrer de 2020

  L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental organitza cinc sessions gratuïtes per a persones interessades en l'economia social i solidària.

   

 • Diploma Diploma La Marató de TV3 5 de febrer de 2020

  Des de la Fundació La Marató de TV3 ens fet arribar un Diploma com agraïment a la col.laboració del poble de Montseny.

 • Informe d’estructura productiva corresponent al quart trimestre de 2019 30 de gener de 2020

  Ja podeu consultar l'informe d’estructura productiva corresponent al quart trimestre de 2019 del municipi de Montseny

  Aquests informes formen part del Servei d’Informació Estadística Municipal (SIEM).

  Les dades d’aquests informes s’han extret del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya

  Informe

 • Foto La Comunitat de Municipis del Baix Montseny és reuneix per compartir les afectacions del temporal Glòria. 28 de gener de 2020

  Avui  28 /01/2020 els Alcaldes de la  Comunitat de Municipis del Baix Montseny s'han reunit  per posar en comú les afectacions del temporal dels últims dies i organitzar-se per tenir més presència i veu per articular ajudes d’altres administracions, compartir neguits i donar-se suport.

 • Efectes de la tempesta Glòria a la població de Montseny 25 de gener de 2020

  Els dies de 21, 22 i 23 de gener el municipi de Montseny ha patit els efectes de la tempesta Glòria. Durant el temporal s'han registrat ratxes sostingudes de vent rècord i més de 400 litres/m2 acumulats de pluja. Aquesta acumulació d'aigua en poc temps ha provocat múltiples incidències al municipi, sobretot esllavissades de terra i pedres en carrers, camins i a la carretera. En aquests moment tenim 2 persones evacuades de casa seva per seguretat i una cinquantena de veïns aïllats per culpa dels talls a la BV-5301 tan al costat del Brull com al costat de Montseny (km 17).

  Des del primer moment l'Ajuntament ha estat en contacte amb els Serveis d'emergències, els departaments de Governació i Carreteres de la Generalitat i amb Diputació. L'Ajuntament té dues màquines des del dia 22 al matí treballant per obrir pas en carrers i camins (s'han fet una trentena d'actuacions). El departament de carreteres ha portat una màquina per obrir pas a la gran esllavissada del km 17 i segueix treballant-hi. El dia 24 al matí es va poder obrir el pas temporalment cap a Montseny d'Amunt i les màquines de l’Ajuntament van poder  seguir carretera amunt fent actuacions en tots els camins d’accés a cases aïllades. El pas pel km 17 segueix però tancat i el departament de carreteres segueix treballant-hi.

   

 • Foto El Delegat del Govern a Barcelona visita Montseny 25 de gener de 2020

  El Delegat del Govern a Barcelona, el Sr. Juli Fernàndez,  visita el municipi de Montseny, per valorar i buscar alternatives de pas per als veïns i veïnes incomunicats des de dimarts per esllavissades i esvorancs a carretera i camins, després del temporal Glòria.

  TWEET

 • Informe Atur Registrat 9 de gener de 2020

  Informe SIEM amb les dades d’atur registrat durant el mes de novembre de 2019.

 • Logo Recaptació per la Marató de TV3 a Montseny 16 de desembre de 2019

  El diumenge  es va instal.lar a la plaça del poble una parada, hi havia diferents lots, samarretes, llibres, cd's, brúixoles.... que la gent podia comprar per col·laborar amb La Marató de TV3.

  Us volem comunicar que enguany el poble de Montseny ha recaptat 498€ per La Marató de TV3

  Moltíssimes gràcies per fer Montseny un poble solidari!!!

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49