Hemeroteca

Pàgina 1 de 3
 • Cartell premis 7 de maig de 2018 Anar a la deixalleria té premi
  Per cinquè any consecutiu el Consorci organitza el sorteig de premis als usuaris de la xarxa deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi” , amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.    
 • 19 de març de 2018 Proves selectives Cap de Gestió Econòmica del Consorici de Gestió de Residus
  Adjuntem anunci de les proves selectives per cobrir una plaça de Cap de Gestió Econòmica del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental.  Anunci DOGC
 • 16 de gener de 2018 Agenda activitats febrer 2018
  CARNESTOLTES Dissabte  10, a les 12 h, a la Plaça de la Vila, hi haurà una xocolatada  per a tots aquells que s’acostin a la plaça disfressats i seguidament hi  haurà l’espectacle de màgia “Deliris Impossibles” a càrrec de “Grup Charly Trama”. “Deliris impossibles deixa anar a un Jordi Quimera cínic i picant al cor de la sala amb la intenció de sorprendre i il·lusionar. Màgia d’escena, escapisme, mentalisme, i molt humor en un còctel pensat per a públics atrevits.”
 • Llaç 18 d'agost de 2017 Condol
  El poble de Montseny s’afegeix al dol de la ciutat de Barcelona i expressa el més sentit condol a tots els familiars de les víctimes i el nostre suport als ferits, perjudicats i a l’Ajuntament de Barcelona. L’Alcalde Alfons Planas i Jubany 
 • 17 d'agost de 2017 Participa en l'inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny
  Des de l'Institut del Patrimoni Cultural Immaterial (IPACIM) estan fent, per encàrrec de la Diputació de Barcelona, l’actualització de l’Inventari del patrimoni cultural immaterial de la Reserva de la Biosfera del Montseny, un projecte reconegut com a bona pràctica per la UNESCO.
 • 10 de juliol de 2017 EL TRITÓ DEL MONTSENY. Un símbol de la natura del Montseny
  Projecte #LifeTritóMontseny
 • 7 de juliol de 2017 Campanya "Aquí no llencem res"
  La nova campanya del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental per fomentar la recollida selectiva dels residus, que té el lema ‘Aquí no llencem res!... Aquí ho reciclem tot!’ té com a objectiu promoure un canvi d’hàbits mostrant, d’una banda, els efectes positius que té la correcta separació dels residus i de l’altra, els aspectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa.
 • La Flama del Canigó 23 de juny de 2017 La Flama del Canigó arriba al poble de Montseny, 23-06-2017
  La Flama del Canigó ha arribat al poble de Montseny de mans de la vicepresidenta d’Òmnium del Vallès Oriental, Remei Picart. Els regidors de l’Ajuntament de Montseny, Xavier Matas i Carles Corominas, l’han recollit juntament amb veïns i veïnes de Montseny a la plaça de la Vila. A l’acte s’ha llegit el Manifest de 2017 d’Òmnium.
 • 14 de juny de 2017 Avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per al dia 14 i 15 de Juny
  L’ ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2 . Cal recordar que la situació meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema, no comporta cap tipus d’actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació  i estar alerta. Informe situació meteorològica Valles Oriental pel 14/06/2017. Per a més informació:  a www.meteo.cat/prediccio/general  
 • Reunió del Bisbes 6 de juny de 2017 El Vot de Poble de Montseny reuneix els bisbes de Terrassa, Vic i Girona
  Notícia VOTV- Enllaç    Notícia El9Nou.cat- Enllaç Notícia Diari digital del Baix Montseny - Enllaç Notícia Bisbat de Terrassa- Enllaç  
 • Església Sant Julià de Montseny 2 de juny de 2017 Un grup de tècnics de turisme visita el poble de Montseny
  El dimecres 31 de maig ens van visitar informadors i tècnics de Turisme de Barcelona i tècnics de l'Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.
 • Visita 2 de juny de 2017 El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona ha visitat Montseny
  Premsa gencat, 29-05-2017 Enllaç notícia
Pàgina 1 de 3
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44