Notícies

 • Foto Busques local per al teu negoci? 16-02-2023

  Si vols treballar en un entorn privilegiat, l'Ajuntament de Montseny disposa de dos locals municipals,  independents,  de gairebé 60 m2, bany i llum natural.

  Informeu-vos de les condicions a l'Ajuntament de Montseny,  en horari d'oficina.

 • Cartell Alertes de protecció civil 01-02-2023

  Les alertes de protecció civil, són una eina pensada per traslladar a la població les instruccions que ha de seguir de forma immediata per protegir-se i evitar danys quan es trobi a la zona afectada per una emergència, catàstrofe o accident greu.

  Consisteixen en la recepció de notificacions (missatges de text) emergents a la pantalla dels telèfons mòbils intel·ligents que estiguin ubicats a la zona de l’emergència en el moment de l’enviament de l’alerta i mentre l'alerta estigui activa.

 • A partir del 2 de gener de 2023, les petites explotacions agrícoles, ramaders i silvícoles podran tornar a cremar els residus vegetals 29-12-2022

  Els mitjans disponibles entre el 2 i l’11 de gener per a presentar el formulari de comunicació seran els següents:

  1. A través de l’enllaç següent: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramitstemes/Autoritzacio-per-a-la-realitzacio-dactivitats-amb-risc-dincendi

  2. A través de la Petició genèrica: https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramitstemes/Peticio-generica

  3. De forma presencial a les Oficines Comarcals, com ja es feia abans de l’entrada en vigor de la Ley 7/2022

  La previsió és, doncs, que a partir del dia 11 de gener també es pugui tramitar a través dels ajuntaments que ofereixin aquest servei a la ciutadania.

 • img Tens una explotació avícola d’autoconsum? 27-12-2022

  L'Ajuntament de Montseny us recorda la necessitat de comunicar qualsevol activitat de cria o manteniment d'aus de corral per autoconsum a l'Oficina comarcal del DACC. Les explotacions han d’estar inscrites al Registre d’Explotacions Ramaderes de Catalunya. Es considera explotació avícola d’autoconsum qualsevol explotació amb una capacitat inferior a 32 gallines ponedores d’ous per a consum o 210 kg de pes viu/any en cas d’avicultura de carn (que corresponen a una capacitat d’entre 50 i 70 pollastres/any segons el pes dels animals).

 • img Aquesta setmana l'Ajuntament de Montseny ha activat la nova versió del servei de tramitació electrònica. 23-11-2022

  L 'Ajuntament de Montseny ha implementat la darrera versió de l'e-TRAM, la plataforma de tramitació electrònica impulsat pel Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que utilitzen la majoria d'ajuntaments, consells comarcals, diputacions i altres ens públics de Catalunya. (Serveis i Tràmits ---->Tràmits i  Gestions ----> Llistat complert de tràmits)

 • banner Mapa de Patrimoni Cultural de Montseny. 22-11-2022

  D'acord amb el conveni de col·laboració entre aquest Ajuntament i la Diputació de Barcelona referent a la realització de l’actuació “Mapa del Patrimoni Cultural de Montseny”, aprovat pel Ple d’aquest Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 26 de juliol de 2021, avui ens han fet el lliurament de l'esmentat Mapa. 

  Podeu consultar-lo al següent enllaç: Mapa del municipi | Mapes de Patrimoni Cultural (diba.cat)

 • Actuacions dutes a terme amb els ajuts a la gestió forestal sostenible 2021, destinats a la prevenció d’incendis forestals i restauració del potencial forestal. 14-11-2022

  S'han executat les actuacions per a Prevenció d'incendis forestals i restauració del potencial forestal ( Ajuts a la gestió Forestal 2021- Fons procedents de la Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DAAC) i del Fons Europeu Agrícola i Desenvolupament Rural (FEADER).

 • img Campanya "Aquí no llencem res!" 14-11-2022

  El Consorci per a la gestió de residus del Vallès Oriental torna a posar en marxa la campanya de comunicació i divulgació Aquí no llencem res! amb l’objectiu de reduir el volum de residus que no es separen correctament i que van a parar al contenidor de la resta i podrien ser valoritzables si es dipositessin en el contenidor corresponent.

  El 26 novembre, un equip d’informadors ambientals visitarà el nostre municipi  per reforçar, a peu de carrer i amb l’entrega de material, la informació sobre quines deixalles s'han de separar a casa de manera selectiva per després dipositar-les als contenidors corresponents d'envasos lleugers, vidre, paper/cartró, orgànica i resta, i contribuir així a millorar la qualitat de la recollida selectiva, acció que té una conseqüència directa en l’eficiència del reciclatge.

 • Cartell Fira de Tardor 27-10-2022

  Diumenge 30 d’octubre, a la Plaça de la Vila

  De 10:00h a 15:00h , Fira mercat de productes locals i artesanals i visites guiades a l’Estela Megalítica.

  A les 18:00h, Torrada de Castanyes i Concert de música celta amb SLIABH CELTIC TRIO.

 • Cartell Mesures de sostenibilitat respecte el guarniment nadalenc 27-10-2022

  Amb l’objectiu de promoure la introducció de criteris de sostenibilitat en el guarniment tradicional de les festes posem a la vostra disposició material de sensibilització, el material conté informació i recomanacions sobre mesures de sostenibilitat respecte el guarniment nadalenc. 

 • img El nou moneder digital que contindrà tots els títols, carnets i permisos que emet la Generalitat 27-10-2022

  La ciutadania ja pot tenir la targeta sanitària (TSI) al mòbil i fer-la servir per identificar-se en format digital a les farmàcies i, progressivament, als CAP i als hospitals.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49