Restabliment del servei del Jutjat de Pau i el Registre Civil

Dimarts, 9 de juny de 2020 a les 00:00

L’Ordre JUS/504/2020, de 5 de juny, estableix per a la Fase 3 en l’àmbit judicial, l’activitat ordinària, amb terminis processals activats.

A partir de 8 de juny es restableix el servei del Jutjat de Pau i el Registre Civil, en l' horari habitual.  ÉS NECESSARI DEMANAR HORA, a través del telèfon 93 8473003  o adreçar-se al correu montseny@diba.cat. 

Per a SOL·LICITUDS DE DOCUMENTS DEL REGISTRE CIVIL, us demanem que prioritzeu, sempre que sigui possible, la tramitació electrònica, a través del web municipal, en el següent enllaç.

Quan l’actuació concreta pugui afectar a l’aforament del local del jutjat de pau (matrimonis) s’ha de tenir en compte la fase de desescalada sanitària concreta (fase 2 o 3) que tingui el jutjat de pau en funció de la regió sanitària a la qual està adscrit .

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PER LA COVID-19 A CATALUNYA FASE 2:

Estan permesos els casaments o altres cerimònies religioses de caràcter social?

S’autoritzen els casaments o altres cerimònies religioses de caràcter social, en instal·lacions públiques o privades, amb un límit màxim de 100 persones a l’aire lliure i 50 en espais tancats, sempre que no es superi el 50% de l’aforament.

En tot cas, s’han de respectar les mesures de seguretat i higiene establertes, la distància mínima de seguretat de 2 metres i la higiene de mans.

PREGUNTES SOBRE LES RESTRICCIONS D’ACTIVITATS PER LA COVID-19 A CATALUNYA FASE 3:

Estan permesos els casaments o altres cerimònies religioses de caràcter social?

S’autoritzen els casaments o altres cerimònies religioses de caràcter social, en instal·lacions públiques o privades, amb un límit màxim de 150 persones a l’aire lliure i 75 en espais tancats, sempre que no se superi el 75% de l’aforament.

En tot cas, s’han de respectar les mesures de seguretat i higiene establertes, la distància mínima de seguretat de 2 metres i la higiene de mans.
Les celebracions de la cerimònia que impliquin algun tipus de servei de restauració es regiran per les normes d’hostaleria i restauració. Consulteu l’apartat sobre turisme, hostaleria i restauració.

 

Mesures de prevenció de l’usuari

Per accedir a les oficines caldrà:

  • Posar-se mascareta.
  • Posar-se gel hidroalcohòlic que es posarà a disposició dels usuaris.
  • Respectar una distància de seguretat entre persones de 2 metres.
  • Els acompanyants esperaran fora, només accedirà la persona que hagi de realitzar el tràmit.

Mesures de prevenció de l’oficina

  • El taulell d’informació s’hi ha instal·lat una mampara de separació entre el personal municipal i l’usuari, amb una obertura per tal de fer l’intercanvi de papers.
  • Es realitza neteja i desinfecció diàries.
Darrera actualització: 09.06.2020 | 16:31