Vacunació COVID-19

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 00:00

Us informem que la propera setmana Sant Celoni comptarà amb un punt de vacunació sense cita. Dilluns 13 i dimecres 15 el punt de vacunació ubicat ara a l’Auditori de Llinars del Vallès es traslladarà a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni (al carrer de Sant Josep, 101)

La població de la zona tindrà dues opcions per vacunar-se: dilluns i dimecres (de les 16 a les 19 hores) a Sant Celoni i dimarts, dijous i divendres (de les 9 a les 20 hores) a l’Auditori de Llinars del Vallès. A Sant Celoni no caldrà demanar cita prèvia. A Llinars es vacuna amb cita prèvia, que permet una major planificació als professionals sanitaris, però també s’ofereix vacunació sense cita de les 16 a les 19 hores.

Aprofitem per recordar-vos que al Vallès Oriental hi ha dos altres punts de vacunació: a Granollers (Palau d'Esports, carrer dels Voluntaris ’92, 2) i a Mollet del Vallès (Can Pantiquet, carrer de Can Flequer, 25.) . En aquests punts, com a l’Auditori de Llinars, es vacuna amb cita prèvia i s’ofereix la vacunació sense cita a les tardes. La vacunació en tots els punts és oberta als majors de 12 anys. Per poder-se vacunar, les persones han de portar la targeta sanitària, si la tenen, o qualsevol altre document d’identificació en cas de no tenir-la. Les persones nascudes entre els anys 2006 i 2009 hauran d’anar acompanyades del seu pare, mare, tutor o tutora legal el dia de la vacunació. Les persones nascudes l'any 2009 han d'haver complert els 12 anys per vacunar-se

 

Consulta tota la informació a: canalsalut.gencat.cat/vacunacovid19.

Actualitza les teves dades de contacte al sistema sanitari a través de La Meva Salut i no et perdis cap informació mèdica.

Si encara no t’has donat d’alta, fes-ho ara a lamevasalut.gencat.cat

Darrera actualització: 13.09.2021 | 09:17