Resultats de l’“Enquesta Gent Gran” realitzada per ISVAT

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 09:00

L’Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT) ha elaborat una enquesta general sobre la gent gran de la Vall alta de la Tordera amb el suport de l’Ajuntament de Montseny, l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

                                                                                                                                    ... segueix

La presentació del resultat l’Enquesta a la gent gran de Montseny ha tingut lloc el dissabte, dia 23 de febrer de 2019, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montseny.

L’exposició anat a càrrec del sociòleg Pep Martí, i del president d’ISVAT, Ignasi Faura. El públic assistent ha tingut ocasió de preguntar alguns detalls o sobre la comparativa del resultat de la població de Montseny amb la dels altres dos municipis.

Les conclusions que presenta l’enquesta s’agrupen en els apartats següents:

- Conviure i participar a la vellesa.

- Salut, límits i satisfacció personal.

- Preocupació econòmica i solidaritat.

- Serveis i recursos per a la gent gran.

- Algunes dades sobre l’increment de població i de la vellesa.

Davant les conclusions recollides, el regidor d’Infraestructures i Obra pública, Alfons Planas, ha explicat breument l’origen i motivacions del Projecte de la Llar d’avis del municipi de Montseny.

L’Alcalde de Montseny, Carles Corominas, ha agraït a ISVAT la gran tasca realitzada, i tots han destacat que aquest estudi no hagués estat possible sense la col·laboració de molts voluntaris i de bona voluntat i paciència de totes i tots els veïns que han volgut participar.

L’Alcalde també ha incidit en la importància i les possibilitats d’encetar un debat conjuntament amb ISVAT, els altres dos ajuntaments i altres administracions públiques per plantejar i impulsar un programa d’acció compartit cara el futur.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 12:59