Noves condicions del servei Citypaq

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:00

A partir del 25 de setembre es procedirà al canvi de l'adreça de compres online de la teva Citypaq. Des d'aquest moment la direcció d'enviament serà l'adreça física del terminal. D'aquesta manera qualsevol operador i transportista del mercat si , amb caràcter previ, subscriuen el contracte d'accés a la xarxa Citypaq amb Correus, podrà fer el lliurament en Citypaq.

Correus està treballant per oferir un servei encara més àgil i ràpid. A partir d'ara qualsevol operador i transportista del mercat si, amb caràcter previ, subscriuen el contracte d'accés a la xarxa Citypaq amb Correus, podrà fer el lliurament en Citypaq. Així, agilitzem els processos de lliurament i vam aconseguir un millor seguiment dels teus enviaments.

Per fer això possible, a partir d'ara la nova adreça d'enviament és l'adreça física del terminal. La nova Direcció de Compres Online és:

AJUNTAMENT DE MONTSENY

PASAJE DE LES ESCOLES (BENZINERA) S/N
08469 MONTSENY
BARCELONA

Recorda que cal que utilitzis la nova Direcció de Compres Online en les teves pròximes compres si vols seguir rebent les teves comandes correctament després de l'1 de novembre.

Alta al Citypaq

Darrera actualització: 09.10.2019 | 11:32