Nova guia i vídeo tutorial per a la justificació de les subvencions a particulars de la Diputació de Barcelona

Dimecres, 21 de febrer de 2024 a les 00:00

La Gerència de Serveis d’Espais Naturals han preparat una guia i un vídeo tutorial amb informació per a la justificació de les subvencions a particulars executades al 2023.

Recordeu que el termini per a justificar les subvencions a particulars finalitza el 31 de març.

Per tal d’ajudar a justificar les subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre de la Xarxa de Parcs Naturals, s’ha redactat una guia per a la tramitació dels documents justificatius per a subvencions 2023 i també un vídeo tutorial que n’explica el pas a pas. Les justificacions de les subvencions atorgades el 2023 s’han de presentar durant aquest primer trimestre de l’any.

Es tracta de la convocatòria de subvencions per fomentar activitats forestals, agrícoles ramaderes, d'empreses de serveis, de millora dels habitatges i restauració del patrimoni arquitectònic, d'entitats culturals, cíviques i esportives, i d’instal·lacions tèrmiques de biomassa i l'eficiència-estalvi energètic en edificis.

Anteriorment, es va fer un tutorial per fer-ne les sol·licituds, que inclou un apartat de preguntes freqüents per resoldre tots els dubtes.

Darrera actualització: 21.02.2024 | 15:24