Nota informativa : Pla per a la reactivació de l’economia local

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 00:00

Davant de la situació actual, en vistes d’un proper inici de des-confinament de la població en el nostre territori i tenint el compte les condicions en que s’haurà de dur a terme en el moment que es decreti l’entrada a la Fase 1, aforament limitat, recomanacions de servei a l’aire lliure, etc.

Des d’aquest Ajuntament, oferir l’espai de la Plaça de la Vila a tots aquells establiments susceptibles de fer-ne ús per a la instal·lació de terrasses per a donar-hi servei.

També, en la mateixa línia, oferir aquest espai, diferenciat del de les terrasses, als productors locals a fi de dur-hi a terme un mercat de caràcter setmanal a on poder-hi oferir els seus productes.

Amb l’objectiu de poder-ho fer amb garanties de seguretat per als treballadors i clientela, s’està treballant també en un pla de mobilitat que consistirà en fixar un únic sentit de circulació a dins del casc urbà durant la setmana, i del tall de circulació al trànsit rodat, sobre tot a la plaça, en horaris d’atenció al públic, inicialment els caps de setmana.

Desitgem que aquestes mesures siguin efectives i profitoses per a la reactivació de l’economia local i que ben aviat puguem entrar a la Fase 1, per a posar-les en pràctica.

Regidoria de Promoció Econòmica

Darrera actualització: 14.05.2020 | 13:41