Nota de premsa del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental dels guanyadors de la cinquena edició del sorteig ANAR A LA DEIXALLERIA TE PREMI...

Divendres, 15 de juny de 2018 a les 00:00

Més de 3.700 usuaris participen en la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

3.753 usuàries de la xarxa de deixalleries han participant en la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’.

El sorteig, impulsat pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, té com a l’objectiu principal promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i fomentar la recollida selectiva dels residus municipals per als quals no hi ha contenidors específics al carrer o un sistema de recollida a domicili http://cort.as/-6oZN.Pedro Romero, de Montornès del Vallès, ha estat el guanyador del primer premi, consistent en dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2018. El guanyador del segon premi, un val de 100€ a bescanviar per compres a qualsevol establiment Bestiari), ha estat Andrés Masero, de Santa Eulàlia de Ronçana.

25 deixalleries i una de mòbil

La xarxa de deixalleries gestionada pel Consorci està constituïda per 25 deixalleries fixes i una de  mòbil que donen servei a tots els municipis consorciats.

Aquestes instal·lacions són el centre de recepció selectiva de productes per a la reutilització i de residus municipals per a tractaments posteriors i estan orientades a residus especials en petites quantitats (p.e, pintures, dissolvents, bateries), residus voluminosos (p.e. mobles, electrodomèstics...), vegetals i runes.

Darrera actualització: 15.06.2018 | 11:08