Mesures que han de complir les explotacions avícoles davant la situació de risc d’introducció de la IAAP

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

Aquest hivern, el retorn de les aus migratòries a zones més càlides, es troba associada a la dispersió del virus de la grip aviària d'alta patogenicitat (IAAP).

Considerant l’elevat risc d’introducció del virus de la IAAP al nostre territori, valorant l’evolució de la situació de la malaltia a Europa i sobretot per la proximitat dels focus en aus de corral declarats a França, s'han adoptat mesures sanitàries de salvaguarda per prevenir la introducció de la Influença Aviària a Catalunya, totes les explotacions ubicades a Catalunya, han  de complir les mesures de bioseguretat

 

Us informem que les explotacions avícoles per a autoconsum són activitats que obligatòriament s’han d’inscriure al Registre d’explotacions ramaderes de Catalunya.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació simplifica el procediment de registre de les explotacions avícoles d'autoconsum.

Fem difusió del tríptic informatiu “La cria d’aus per a autoconsum a Catalunya".

Per més informació podeu consultar l’enllaç següent del departament d’ Agricultura de la Generalitat de Catalunya on trobareu tota la informació i els tràmits a seguir.

http://agricultura.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/La-cria-daus-per-a-autoconsum-a-Catalunya

 

Darrera actualització: 22.12.2020 | 16:49