L'Ajuntament ha aprovat el contingut i la signatura del Conveni de col·laboració amb l’Associació de propietaris forestals del Montseny (APM)

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 00:00

L’objecte del conveni és establir els mecanismes i instruments de col·laboració entre l’Ajuntament de Montseny i l’Associació de propietaris forestals del Montseny per al desenvolupament de les seves activitats en l’àmbit de la gestió forestal

L’Associació de Propietaris del Montseny té com a objectiu principal agrupar els propietaris del massís per unir esforços i fer surar noves oportunitats que assegurin la continuïtat del medi i la vida al Montseny.

L’associació és oberta a totes les propietats en sòl rústic, indiferentment de la seva grandària, doncs els problemes i reptes als que els propietaris ens hem d'enfrontar són comuns per a tothom. Els descendents directes també sou convidats a associar-vos perquè cal assegurar el relleu generacional en la gestió de les finques amb la implicació dels més joves que sou la saba nova de l'associació.

+ Informació : Associacio de propietaris del montseny - Parc natural del Montseny - Agrupar els propietaris del massís del Montseny (apmontseny.com)

 

Darrera actualització: 04.08.2022 | 17:19