Jornada: Temps i clima al Vallès Oriental. Eines per l'adaptació al canvi climàtic del sector agrícola.

Dijous, 2 de maig de 2024

El dimarts 7 de maig de les 8.45 h a les 13.30 h, des del Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb les entitats que col·laboren, de l’AEMET, el METEOCAT i l’Observatori de l’Ebre, han organitzat una jornada dirigida als pagesos de la comarca. 

El sector agrícola es veu afectat regularment pels riscos climàtics d'alt impacte (gelades, nevades, pedregades, vents, etc.), i els riscos de llarga durada (sequera). S’espera que el canvi climàtic augmenti l’impacte d’aquests esdeveniments.

Un bon coneixement d’aquests esdeveniments, de la seva evolució futura, i de les eines que els serveis meteorològics i centres de recerca ofereixen en aquest àmbit pot ser de gran utilitat al sector. Al mateix temps, aquestes entitats volen conèixer millor les necessitats del sector.

El seminari comptarà amb la participació de destacats experts en la matèria i es busca que sigui un fòrum d'intercanvi de coneixements i idees en dues direccions: per una banda, SMC, AEMET i OE donaran a conèixer els seus productes i serveis, per l'altra es vol que els pagesos expressin les seves necessitats i ajudin a orientar els productes i serveis disponibles 

La jornada és gratuïta

El dimarts 7 de maig De les 8.45 a les 13.30 h 

Lloc de realització : Antigues Escoles de Palou-  Centre Cívic Palou-  Passeig Francesc Fàbregas, 43 - 08401 Granollers:

INSCRIPCIONS

Darrera actualització: 2.05.2024 | 08:29