Instruccions per a la gestió de la preinscripció i matriculació

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 00:00

A partir del 13 de maig i fins al 22 de maig es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID-19, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal de preinscripció. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’Internet.

Cliqueu aquí per ampliar la informació

Relacionats:

/ ENLLAÇOS     Portal de preinscripció
/ DOCUMENTS   Instruccions_Infantil_Primària_ESO.pdf

/ DOCUMENTS  Instruccions_Llars_Infants.pdf

Darrera actualització: 08.05.2020 | 10:31