“Gaudeix la vida, posa’t en marxa”

Dilluns, 20 de març de 2023 a les 00:00

Un any més, Catalunya escalfa motors per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) el proper 6 d’abril amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

El lema d’enguany és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.

En aquests darrers temps, els nostres hàbits de feina i oci han hagut de canviar, però no per això han de passar a ser hàbits sedentaris.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana:

·        Acumular un mínim de 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran.

·        Acumular un mínim de 60 minuts d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa cada dia en infants i adolescents.

·        Limitar el temps destinat a activitats sedentàries, especialment el temps de pantalla durant el temps lliure, i substituir-lo per activitat física de qualsevol intensitat.

Trobareu més informació a:

Esportcat

Canal Salut

Darrera actualització: 20.03.2023 | 10:35