Exposició “Montseny: 40 anys d’educació ambiental” a la Sala de Plens de l'Ajuntament

Divendres, 21 de maig de 2021 a les 00:00

Montseny acull fins el 31 de maig l’exposició “Montseny: 40 anys d’educació ambiental i conservació al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny”, que repassa la tasca realitzada per preservar l’ecosistema de l’entorn del Montseny.

Estarà oberta al públic els caps de setmana de 10 a 15h i diari de 10 a 14h. 

L’exposició s’estructura en cinc mòduls que es desenvolupen al voltant de tres eixos básics:

  • El Montseny com a escola de natura: el primer eix fa referència a l’educació ambiental duta a terme des del Parc Natural del Montseny i la Reserva de la Biosfera del Montseny. La referència més important és la tasca de l’escola de natura Can Lleonart, a la vall de Santa Fe, la primera d’aquestes que es va obrir a Catalunya, l’any 1978. A través d’aquest eix es poden conèixer els inicis de l’educació ambiental a Catalunya, els diversos programes educatius, la tradició excursionista de la zona i bones pràctiques per a preservar l’entorn.
  • El Montseny com a espai viu: fa referència tant al patrimoni natural i la seva diversitat de fauna, flora, paisatgística i geològica, així com la recerca científica i les activitats tradicionals de les persones que hi viuen.
  • El Montseny com a patrimoni mil·lenari: aquest eix de l’exposició detalla el patrimoni construït, el patrimoni cultural immaterial present a la zona i també com el Montseny ha servit i serveix com a inspiració per a diversos artistes.

 

Darrera actualització: 25.05.2021 | 21:30

Documentació

pdf cartell
2,4MB

Imatges

img 2 img 3