Es posa en marxa la Bústia ètica, que permet a qualsevol persona alertar de males pràctiques o corrupció de forma anònima

Dijous, 14 de març de 2024 a les 00:00

El canal, dissenyat per protegir la identitat dels usuaris, recollirà avisos de mala praxi d'alts càrrecs i personal directiu, contractació pública i personal de la funció pública.

En compliment de la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció, l’Ajuntament de Montseny posa a disposició un canal intern d'informació. Aquest canal és un mecanisme per comunicar accions o omissions que puguin constituir infraccions del Dret de la Unió Europea o que puguin ser constitutives d'infracció penal o administrativa greu o molt greu de la normativa espanyola.

En cas de disposar d’informació d'aquest tipus, podeu fer-les arribar al canal intern a través de les següents vies:

Canal telemàtic: Accés a la Bústia ètica

Telefònicament, trucant al 938473003.

Presencialment, sol·licitant cita al 938473003.

Correu postal adreçat a l’Ajuntament ubicat a Plaça de la Vila, 11 (Montseny).

També podeu fer arribar les vostres informacions a:

Bústia de denúncies anònimes de l’Oficina Antifrau de Catalunya, per qualsevol informació sobre possibles irregularitats o casos de frau, corrupció o conflicte d’interès.

Fiscalia Provincial de Barcelona, aportant proves o indicis sobre delictes vinculats a aquests àmbits.

Servicio Nacional de Coordinación Antifraude, per comunicar fets que puguin ser constitutius de frau o irregularitat en relació amb projectes o operacions finançades amb càrrec a fons provinents de la Unió Europea

 

Darrera actualització: 14.03.2024 | 18:54