Enquesta de participació ciutadana per a la gestió de l’excessiva afluència de visitants a Santa Fe de Montseny

Dimecres, 24 de maig de 2023 a les 00:00

Us fem arribar una enquesta que la Diputació de Barcelona ha publicat, per conèixer l'opinió pública de la població local que viu, coneix o fa un ús habitual dels entorns de Santa Fe de Montseny. Les preguntes de l'enquesta són en relació a la freqüentació de l'entorn del pantà i les problemàtiques que se'n puguin derivar. 

L'enquesta s'emmarca en l’estudi  de capacitat de càrrega  de la zona de Santa Fe de Montseny: en concret als següents espais (itinerari al voltant del pantà, els entorns de Can Casades, l'àrea d'esplai de la Guardiola, i les zones d'estacionament properes a Can Casades, incloent Passavets. 

L'estudi consta dels següents apartats:
-        Fase d'anàlisi de l'ús públic i l'ordenació de l'espai,
-        Diagnosi ambiental i comunicativa,
-        Càlcul de la capacitat de càrrega de l'espai (número de persones que poden accedir a l'espai sense comprometre'n l'estat de conservació).  

L'objectiu de l'estudi és planificar les actuacions necessàries per ordenar la freqüentació i els usos en aquest espai natural, per fer compatible la seva visita amb la seva conservació. 

La participació ciutadana és clau en aquest procés, per tal de recollir l'opinió dels habitants del territori immediat, detectar les pressions que pateix l'espai i fer partícips als ciutadans de les accions que es realitzen a l'espai. 

Les respostes es tractaran anònimament. La data límit per respondre l'enquesta és el 22 de juny.

Enllaç: https://formularis.diba.cat/diba/enquesta-participacio-ciutadana-per-gestio-lexcessiva-afluencia-visitants-santa-fe-montseny

Darrera actualització: 24.05.2023 | 12:14