El Vallès Oriental reconeix 32 empreses amb el distintiu “Biosphere”

Divendres, 1 de març de 2019 a les 10:00

32 empreses i serveis de la comarca del Vallès Oriental han recollit aquest matí la “Certificació Biosphere”, impulsada per la Diputació i la Cambra de Comerç per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques. La Diputació de Barcelona ha estat pionera a promoure-les des d’una perspectiva integral i de treball col·lectiu.
                                                                                                                                                                                ... segueix                        

 

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses, serveis turístics i destinacions de les comarques de Barcelona. Es tracta d’un programa desenvolupat per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable (ITR).

L’any 2018, l’Institut de Turisme Responsable, un organisme soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council, va atorgar a la Diputació de Barcelona i les tres  marques turístiques de la demarcació –“Costa Barcelona”, “Paisatges Barcelona” i “Pirineus Barcelona”, la renovació de la certificació Biosphere Gold Destination, una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

Font: El diari de la Diputació de Barcelona, 28/02/2019.         

Darrera actualització: 01.03.2019 | 10:26