Des d'ISVAT ens encoratgen a què visitem la WEB de la Vall Alta de la Tordera.

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 00:00

Iniciatives Socials de la Vall Alta de la Tordera ( ISVAT) és una associació, promoguda per veïns de Santa Maria de Palautordera, de Sant Esteve de Palautordera i del Montseny, preocupats per la millora humana, social i ambiental de la nostra vall, amb la convicció que som els ciutadans els que hem de contribuir i participar activament amb el benestar, l’equitat i el futur de la comunitat i dels nostres pobles.

Al final d’aquest juliol ja tindran 49 capítols en el web. Hi han participats 10 autors i altres persones en tasques diverses (fotografies, dibuixos i mapes, correcció de textos, edició dels capítols, etc.). En funció de les especialitats dels autors i de la disponibilitat s’han redactat capítols agrupats per temàtiques. El més destacat ha estat el conjunt de 7 capítols sobre el carboneig, els cinc sobre una visió general dels municipis de la VAT, els quatre sobre Matagalls, els tres sobre el castanyer, els tres sobre fonts i els dos sobre el pont Trencat. S’han dedicat dos articles sobre temes meteorològics essencials per la VAT, com la inversió tèrmica i la marinada. Ja s’ha inicial la sèrie sobre fauna amb capítols sobre el gaig, la merla i el pit-roig o rupit.

Esperen continuar amb l’edició d’un capítol cada setmana.

I us conviden a participar-hi amb la redacció d’articles, amb l’aportació de fotografies i idees o amb allò que sapigueu fer i disposeu.

Us adjuntem les adreces directes per a la consulta d’alguns articles. A partir dels quals podeu consultar la totalitat dels articles.

Aquí teniu uns enllaços.

https://vallaltadelatordera.cat/article/sistemes-tradicionals-de-transport-al-montseny/

https://vallaltadelatordera.cat/article/el-gaig/

https://vallaltadelatordera.cat/article/la-rehabilitacio-del-pont-trencat/

https://vallaltadelatordera.cat/article/linstitut-reguissol-fa-vint-i-cinc-anys/

https://vallaltadelatordera.cat/article/la-font-de-les-naiades/

https://vallaltadelatordera.cat/article/el-carboneig-ja-es-carbo/

https://vallaltadelatordera.cat/article/la-marinada/

 

WEB Vall Alta de la Tordera

 

Darrera actualització: 01.08.2022 | 11:05