Càsting llargmetratge de ficció - Tanit

Dilluns, 23 d'octubre de 2023 a les 00:00

Atiende Films està desenvolupant la pel·lícula Tanit una adaptació de la novel·la del Vaixell de Vapor de Núria Albó que es rodarà pels boscos del Montseny. Just han iniciat la fase de càsting i estan intentant arribar al màxim de públic, concretament famílies de la zona del Montseny, per si hi ha algú interessat en participar-hi. 

Tanit narra la història d’una nena que viu pels boscos del Montseny i que aprèn a créixer acompanyada de “bruixeria, saviesa i estima". Ara, han iniciat la fase de càsting i estan en recerca d’aquesta nena protagonista que ha de tenir entre 8 i 13 anys, i la volen trobar per la zona on rodarem la pel·lícula. 

Si hi ha algú interessat en voler-hi participar,  us heu de posar en contacte a través del següent correu : castingatiende@gmail.com

“TANIT és una novel·la juvenil que fou primer premi de l’editorial Vaixell de Vapor l’any 1984. Aquesta, narra la història d’una nena que viu pels boscos del Montseny i que aprèn a créixer acompanyada de “bruixeria, saviesa i estima". Tanit vol ser una pel·lícula sobre la infantesa, sobre el fer-se gran, sobre la confiança, sobre la màgia i amb la voluntat de no infantilitzar els espectadors més joves, de tractar-los com a una audiència intel·ligent, competent i sensible. Amb altres paraules, Tanit és un coming of age en forma de conte de bruixes.”

 

 

 

Darrera actualització: 23.10.2023 | 14:30