Anar a la deixalleria té premi

Divendres, 19 de maig de 2017 a les 12:05

Participa i guanya!
Per quart any consecutiu el Consorci organitza el sorteig premis als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

 

Del 13 al 28 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi.

Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis: el primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2017, i el  segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

 Dinàmica del sorteig: el dia 13 de maig de 2017 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 28 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

 El dia 30 de maig de 2017, a les 12 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

 Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les urnes se n’extrauran dues butlletes de les quals en resultaran els guanyadors.

 Organitza:

Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental  - http://cresidusvo.info

Serveis Ambientals del Vallès Oriental SA (SAVOSA) -  www.savosa.cat

Bases del sorteig: adjuntes, i disponibles a l’Ajuntament de Montseny, i al Centre d’informació de Montseny.

Darrera actualització: 22.05.2017 | 11:58

Documents