Receptes de la biosfera

Diumenge, 12 de novembre de 2017 de 00.00 h a 23.00 h

Concurs de receptes de cuina amb ingredients de la Reserva de la Biosfera del Montseny

ConcursCuina2017La 2a edició d'aquest certamen, liderat per la Xarxa de Reserves de la Biosfera Espanyola, la Unesco i el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, permetrà donar a conèixer la gastronomia del territori a Europa.

En què consisteix?

El concurs premiarà els millors plats, presentats a nivell individual, de la Reserva de la Biosfera del Montseny. Els participants poden presentar un primer plat, un segon plat i/o postres, que siguin tradicionals i elaborats tant com sigui possible amb ingredients locals. Per a més detalls, podeu consultar les bases del concurs.

Presentació de receptes

Els plats s’hauran de preparar a casa i portar-los al Casal de Cultura el 12 de novembre a les 13 hores, amb una quantitat mínima equivalent a quatre racions. Un jurat tècnic seleccionarà el millor plat de cada categoria i els guanyadors locals rebran un val per un import de 50 euros per a consumir en qualsevol dels 12 restaurants del municipi de Montseny.

Més premis

Posteriorment, un jurat tècnic recollirà les receptes guanyadores de la Reserva i les puntuarà en funció de com reflecteixin la cuina tradicional, el caràcter del Montseny i els valors del desenvolupament sostenible. En aquest cas, els que obtinguin la puntuació més alta rebran un lot de productes del Montseny valorat en 300 euros.

Com participar?

Cal omplir una fitxa disponible al web de l'Ajuntament i enviar-la per e-mail a p.montseny.casal@diba.cat o presentar-la presencialment al centre d'informació de Montseny  com a  màxim el dissabte dia 11.

 

+info:

Centre d'Informació de Montseny

Plaça de la Vila, 7 - 08469 Montseny

Tel. 938473137 - a/e: p.montseny.casal@diba.cat

 

Darrera actualització: 06.11.2017 | 10:33