Notícies

Pàgina 1 de 3
 • 21 de gener de 2019 Nombre d'electors i electores nacionals residents al municipi
 • 10 de gener de 2019 Informació bàsica de la vespa asiàtica (Vespa velutina)

  S'adjunta el dossier Informació bàsica de la vespa asiàtica (Vespa velutina) facilitat per l'Àrea Bàsica del Vallès Oriental del Cos dels Agents Rurals.

  En cas d'observació de qualsevol d'exemplar o de nius contacteu amb el Cos dels Agents Rurals, tel. 935617000 o al a/e: velutinacar@gencat.cat

  En cas de picades truqueu al 061.

  Més informació a la web:  

  http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/especies_exotiques_invasores/actuacions/gestio_fauna_invasora/vespa_asiatica/

 • 17 de desembre de 2018 Ja es poden consultar les actes del ple municipal de Montseny de 1876 a 1968

  L’ Oficina de Patrimoni Cultural  (OPC) de la Diputació de Barcelona continua oferint suport a la digitalització dels fons dels arxius de la Xarxa d’Arxius Municipals amb l'objectiu de facilitar-ne la consulta i posar-los a l'abast de tothom.
   

 • 17 de desembre de 2018 Projecte pilot de recull de dades de vespa asiàtica al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

  Us informem que des del Parc Natural del Montseny s’ha creat un  projecte pilot per a  centralitzar el recull de dades de nius (vespers) de vespa asiàtica en l'àmbit del parc natural i Reserva de la Biosfera, a través de la plataforma Natusfera, i per al qual us demanem la vostra col·laboració.
   

 • 4 de desembre de 2018 Campanya de sensibilització davant dels riscos d’hivern

  Des de Protecció Civil inicien un any més la  campanya de sensibilització davant dels riscos d’hivern : nevades i glaçades, allaus, onades de fred, ventades, i prevenció d’intoxicacions i d’asfíxies per ús incorrecte de calderes i escalfadors. Aquestes campanyes us informa dels consells més importants davant els riscos d’hivern, els quals us poden ser útil en les vostres activitats de lleure.

  +info:  http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/

   

                             

 • 27 de novembre de 2018 Ets resident estranger i vols votar?

  El proper dia 26 de maig de 2019 se celebraran eleccions municipals i els ciutadans i ciutadanes estaran cridats a exercir els seus drets polítics, en aquest cas, a través de  l’elecció dels seus representants al Ple municipal.

  Adjuntem cartell per tal que els ciutadans i les ciutadanes coneguin els tràmits necessaris per a poder exercir correctament el seu dret a vot.

 • 22 de novembre de 2018 Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

  25 DE NOVEMBRE

  "Les dones tenim dreta a viure lliures de violències sexuals"

 • 14 de novembre de 2018 Festius locals i calendari de festes de Catalunya, del 2019
 • 30 d'octubre de 2018 Campanya per donar solucions als residus tallants i punxants a domicili d’origen sanitari.

  S’inicia una prova pilot per a la recollida selectiva de xeringues, agulles i altres elements punxants en deixalleries.

 • Foto 2 d'octubre de 2018 Taller: Les dones del Montseny aprenem juntes

  Pla d’Igualtat de Gènere i Desenvolupament Rural Sostenible a la Reserva de la Biosfera del Montseny

  Vine, crea, treballa... Entre totes, fem xarxa!

  Hi trobareu tota la informació i la inscripció als tallers en el següent enllaç:
  https://parcs.diba.cat/web/reserva-de-la-biosfera-del-montseny/dones-del-montseny

 • 1 d'octubre de 2018 Commemoració 1r aniversari 1-O

  Benvolguts i benvolgudes,

  Avui fa un any la complicitat i la intel·ligència col·lectiva va aconseguir que la democràcia guanyés un pols a l’estat espanyol. Tot un orgull de poble en una aposta clara i decidida per la democràcia i la llibertat.

  Cadascú va posar la seva peça en el puzle per poder votar on sempre hem votat; a Montseny 230 votants. Els grans protagonistes van ser els homes i dones que protegiren l’urna en el Casal de Cultura.

  Sens dubte, la data de l’1 d’octubre de 2017 perviurà per sempre en la memòria col·lectiva de Montseny; el poble unit.

  En el primer aniversari del referèndum d’autodeterminació de Catalunya commemorem una fita històrica. Haver-ho fet possible ha portat a la majoria del Govern de la Generalitat de Catalunya a l’exili o la presó, juntament amb els presidents de l’ANC i Òmnium. Els recordem i enyorem.

  Arreu de Catalunya van ser molts els ciutadans que van rebre cops i garrotades per part de la policia i la guàrdia civil, i que van defensar a ultrança que es pogués seguir votant; la nostra solidaritat amb tots ells.

  Tot aquest conjunt de fets, de poble i de país, van propiciar al Ple de l’Ajuntament de Montseny a aprovar per majoria donar nom al passeig de l’U d’Octubre en la llista de carrers, al fins ara passeig de les Escoles; una data i una lliçó a recordar.

  Reivindiquem i agraïm a totes les persones que van fer possible el referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre de 2017, malgrat les amenaces i l’ús il·legítim de la violència per part del govern espanyol.

  Parlem d’independència i república i el primer que trontolla és viure en democràcia. Esperem que la força col·lectiva no es malmeti i seguim en l’exercici democràtic.

  Visca Catalunya lliure!

  L’Alcalde

  Carles Corominas Arnaiz

  Montseny, 1 d’octubre de 2018

   

 • 17 d'agost de 2018 Homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes

  Benvolguts / Benvolgudes,

  Els dies 17 i 18 d'agost de 2017 la violència perpetrada per elements terroristes va colpejar Barcelona i Cambrils, deixant Catalunya immersa en un estat de dolor i consternació.

  Un any després, es vol recordar i honorar les víctimes d'aquests atemptats terroristes, com a expressió solidària del reconeixement i compromís de la societat catalana cap a aquestes persones, alhora que es reitera, en un acte de respecte, justícia i dignitat, el rebuig més enèrgic a qualsevol acte de violència que atempti contra les llibertats, la convivència i la democràcia.

  Per això, els dies 17 i 18 d'agost la bandera del balcó de l’Ajuntament de Montseny oneja a mig pal, en record i homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes comesos els dies 17 i 18 d'agost de 2017 a Barcelona i Cambrils.

  Montseny, 17 d'agost de 2018

  L’alcalde

  Carles Corominas Arnaiz

Pàgina 1 de 3
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49