Notícies

Pàgina 1 de 4
 • 15 de març de 2019 Actuacions pesta porcina africana

  Ajuntem  informació relacionada amb la prevenció davant la possibilitat de difusió de casos de peste porcina al nostre territori.

   

 • 14 de març de 2019 Xifres de Catalunya 2019

  Idescat ha editat el fullet Xifres de Catalunya 2019, on difonem com cada any els indicadors bàsics del país. En aquesta publicació es recullen dades demogràfiques, socials i econòmiques de Catalunya que es comparen amb Europa i Espanya mitjançant indicadors i gràfics.

  Aquest fullet es publica, en format digital i en paper, en vuit idiomes: català, occità, castellà, anglès, francès, italià, alemany i portuguès. Podeu consultar el Xifres de Catalunya 2019 en català en el següent enllaç:

  Xifres de Catalunya 2019

 • 7 de març de 2019 Montseny ha acollit una jornada tècnica del Projecte Life Clinomics

  El projecte europeu Life Clinomics té per objectiu central augmentar al resilencia de les entitats locals mediterrànies a través de la intervenció en tres territoris (Terres de l’Ebre, Alt Penedès, i Parc Natural del Montseny – Reserva de la Biosfera) i en diferents activitats econòmiques significatives (turisme, pesca, agricultura i forestal).
                                                                                                                                                                       ... 

 • 6 de març de 2019 Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua

  Col.laborem per evitar la cria del mosquit tigre. 

  Amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania i minimitzar els riscos derivats de la presència de mosquits, en especial del mosquit tigre, el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha elaborat, en el marc del conveni de col·laboració amb el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el material Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua, que consta de  un vídeo, amb una versió llarga i una versió curta, i un cartell.

  Enllaç als materials:

  https://www.diba.cat/es/web/salutpublica/control-de-plagues

  https://www.youtube.com/watch?v=xYVUYCI3re4#action=share

   

   

 • Cartell 1 de març de 2019 El Vallès Oriental reconeix 32 empreses amb el distintiu “Biosphere”

  32 empreses i serveis de la comarca del Vallès Oriental han recollit aquest matí la “Certificació Biosphere”, impulsada per la Diputació i la Cambra de Comerç per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques. La Diputació de Barcelona ha estat pionera a promoure-les des d’una perspectiva integral i de treball col·lectiu.
                                                                                                                                                                                  ... segueix                        

   

 • 28 de febrer de 2019 SIEM-Informe Atur Registrat

  Informe SIEM amb les dades d’atur registrat durant el mes de  GENER de 2019.

   

   

 • Foto 28 de febrer de 2019 Acord per a l'acció conjunta de les reserves de la biosfera del Montseny i de les Terres de l'Ebre

  La Diputació de Barcelona signa un conveni de col·laboració amb la Diputació de Girona i COPATE

                                                                                                                                                 .... segueix

 • 27 de febrer de 2019 Resultats de l’“Enquesta Gent Gran” realitzada per ISVAT

  L’Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT) ha elaborat una enquesta general sobre la gent gran de la Vall alta de la Tordera amb el suport de l’Ajuntament de Montseny, l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

                                                                                                                                      ... segueix

 • 27 de febrer de 2019 L'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa un nou servei de cita prèvia

  A partir del proper dia 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa un nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

  Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans en les seves oficines,  s’ha decidit  establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia  per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

  Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica de l'organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les seves oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.

  Podeu consultar a la Seu electrònica de l’ORGT  https://orgt.cat/normes , la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.

  Per accedir al tràmit de petició de cita prèvia a les oficines de l'ORGT, cliqueu en la imatge següent: 

  Cita prèvia orgt

 • 12 de febrer de 2019 Nombre d'electors i electores nacionals residents al municipi
 • 1 de febrer de 2019 Missatgeria instantània de la Generalitat de Catalunya

  Precisament la missatgeria instantània ha estat una de les opcions d’interacció que més ha transformat l’atenció ciutadana de la Generalitat. I, en aquest sentit,
  l’aplicació Telegram ha estat clau: és gratuïta, basada en programari lliure i segura, i fa possible una conversa més efímera i que resol de manera més
  ràpida, directe i eficient els reptes de l’atenció ciutadana.

  +info: document annex. 

 • 10 de gener de 2019 Informació bàsica de la vespa asiàtica (Vespa velutina)

  S'adjunta el dossier Informació bàsica de la vespa asiàtica (Vespa velutina) facilitat per l'Àrea Bàsica del Vallès Oriental del Cos dels Agents Rurals.

  En cas d'observació de qualsevol d'exemplar o de nius contacteu amb el Cos dels Agents Rurals, tel. 935617000 o al a/e: velutinacar@gencat.cat

  En cas de picades truqueu al 061.

  Més informació a la web:  

  http://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/especies_exotiques_invasores/actuacions/gestio_fauna_invasora/vespa_asiatica/

Pàgina 1 de 4
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49