Notícies

 • Taller de compostatge 14 de maig de 2019

  El proper dissabte 18 de maig de 2019, de 10 a 13 hores al Casal de Cultura, hi haurà un taller de compostatge. Taller adreçat a habitatges amb jardí i/o hort,  per apendre a fer compostatge domèstic i reduir els residus orgànics a la llar. 

  Per a poder participar al taller cal inscripció prèvia. 

  Inscripcions al correu electrònic p.montseny.casal@diba.cat o al tel. 938 847 31 37, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. 

  Els inscrits rebran un compostador i un voltejador durant el taller per a poder començar el procès. 

 • Poster La primavera a Montseny " Montseny Viu-lo" 7 de maig de 2019
 • Jornada del Sector Primari al Parc Natual i Reserva de la Biosfera del Montseny 7 de maig de 2019

  JORNADA DEL SECTOR PRIMARI AL PARC NATURAL I RESERVA DE LA BIOSFERA DEL MONTSENY
  11 de maig de 2019
  Montseny (Vallès Oriental)
  Edifici Multifuncional

 • Notícia de la Policia Catalana, Cos Mossos d'Esquadra 2 d'abril de 2019

  Benvolguts, benvolgudes,

  Des del Servei de Turisme Vallès del Consell Comarcal del Vallès Oriental ens fan arribar una notícia relacionada en l´àmbit del Turisme que els hi han enviat des de la Policia de la Generalitat, Cos Mossos d’Esquadra, i  que pot ser del vostre interès.

   

  Per a més informació de la notícia cliqueu aquí

 • Actuacions pesta porcina africana 15 de març de 2019

  Ajuntem  informació relacionada amb la prevenció davant la possibilitat de difusió de casos de peste porcina al nostre territori.

   

 • Xifres de Catalunya 2019 14 de març de 2019

  Idescat ha editat el fullet Xifres de Catalunya 2019, on difonem com cada any els indicadors bàsics del país. En aquesta publicació es recullen dades demogràfiques, socials i econòmiques de Catalunya que es comparen amb Europa i Espanya mitjançant indicadors i gràfics.

  Aquest fullet es publica, en format digital i en paper, en vuit idiomes: català, occità, castellà, anglès, francès, italià, alemany i portuguès. Podeu consultar el Xifres de Catalunya 2019 en català en el següent enllaç:

  Xifres de Catalunya 2019

 • Montseny ha acollit una jornada tècnica del Projecte Life Clinomics 7 de març de 2019

  El projecte europeu Life Clinomics té per objectiu central augmentar al resilencia de les entitats locals mediterrànies a través de la intervenció en tres territoris (Terres de l’Ebre, Alt Penedès, i Parc Natural del Montseny – Reserva de la Biosfera) i en diferents activitats econòmiques significatives (turisme, pesca, agricultura i forestal).
                                                                                                                                                                       ... 

 • Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua 6 de març de 2019

  Col.laborem per evitar la cria del mosquit tigre. 

  Amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania i minimitzar els riscos derivats de la presència de mosquits, en especial del mosquit tigre, el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha elaborat, en el marc del conveni de col·laboració amb el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el material Al mosquit tigre, ni una gota d'aigua, que consta de  un vídeo, amb una versió llarga i una versió curta, i un cartell.

  Enllaç als materials:

  https://www.diba.cat/es/web/salutpublica/control-de-plagues

  https://www.youtube.com/watch?v=xYVUYCI3re4#action=share

   

   

 • Cartell El Vallès Oriental reconeix 32 empreses amb el distintiu “Biosphere” 1 de març de 2019

  32 empreses i serveis de la comarca del Vallès Oriental han recollit aquest matí la “Certificació Biosphere”, impulsada per la Diputació i la Cambra de Comerç per fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques. La Diputació de Barcelona ha estat pionera a promoure-les des d’una perspectiva integral i de treball col·lectiu.
                                                                                                                                                                                  ... segueix                        

   

 • Foto Acord per a l'acció conjunta de les reserves de la biosfera del Montseny i de les Terres de l'Ebre 28 de febrer de 2019

  La Diputació de Barcelona signa un conveni de col·laboració amb la Diputació de Girona i COPATE

                                                                                                                                                 .... segueix

 • Resultats de l’“Enquesta Gent Gran” realitzada per ISVAT 27 de febrer de 2019

  L’Associació Iniciatives Socials Vall Alta de la Tordera (ISVAT) ha elaborat una enquesta general sobre la gent gran de la Vall alta de la Tordera amb el suport de l’Ajuntament de Montseny, l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, i l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

                                                                                                                                      ... segueix

 • L'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa un nou servei de cita prèvia 27 de febrer de 2019

  A partir del proper dia 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa un nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines.

  Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans en les seves oficines, s’ha decidit  establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.

  Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica de l'organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar a les seves oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots els dies de l’any, el que significa un servei total als contribuents amb caràcter de disponibilitat 24x7x365.

  Podeu consultar a la Seu electrònica de l’ORGT https://orgt.cat/normes, la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.

  Per accedir al tràmit de petició de cita prèvia a les oficines de l'ORGT, cliqueu en la imatge següent: 

  Cita prèvia orgt

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49