Notícies

Pàgina 2 de 3
 • 12 de juny de 2018 Montseny consolida la Mostra de roses

  El poble de Montseny ha acollit durant tot aquest cap de sertmana del 9 i 10 de juny la 3a Mostra de roses amb 110 varietats diferents. Enguany s'ha fet a l'església de Sant Julià de Montseny, un marc que li ha donat vistositat i amplitud. A la mostra s'ha aplegat, entre altres, una col·lecció de roses miniatura (Luciola, Heidi Klum, Gloria Dot, Ninetta, ... ), una de roses híbrids de te, grandiflores i de pernetianes (Pau Casals, Tiffany, Gran Parada, Iceberg, Magrana...).  

 • 31 de maig de 2018 Aturada enviament butlletí digital

  En referència a l’entrada en vigor del RGPD, us informem de l’aturada a l'enviament del butlletí digital, amb la finalitat d’ajustar-nos a la nova normativa de protecció de dades.

  Els subscritptors del butlletí , en breu rebreu un correu per a confirmar  el consentiment. 

   

   

 • 31 de maig de 2018 Exposició itinerant sobre el tritó del Montseny al Casal de Cultura del poble de Montseny

  «El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny», és el títol de l’exposició que es pot veure des d’avui al Casal de Cultura del poble de Montseny, sobre el tritó del Montseny (Calotriton arnoldi) l’amfibi endèmic del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny considerat el més amenaçat de l’Europa occidental.


 • 24 de maig de 2018 Salutació de l'Alcalde

  Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes de Montseny,

  El passat 14 de maig el Ple de la Corporació va escollir-me alcalde de l‘Ajuntament de Montseny. En el Butlletí municipal del mes donarem compte de la sessió extraordinària i altra informació municipal.

  El resultat de les eleccions municipals va abocar a les tres formacions a una situació complexa. Va quedar palès que el poble de Montseny necessita que des de l’Ajuntament treballem amb acords per desenvolupar els compromisos electorals adquirits i fent prevaldre la governabilitat.

  Em vaig presentar amb ganes, sense enfrontaments, i amb voluntat de servei als veïns i veïnes. Amb el propòsit de governar per a tothom per igual i d’intentar fer-ho el millor possible. Senzillament que les coses que funcionen que continuïn funcionant i les que calgui millorar hi seguiré treballant.

  Confio i desitjo que tot el Consistori, siguem capaços de trobar l'equilibri i la força perquè el municipi pugui gaudir de les millors oportunitats en pro dels veïns i veïnes de Montseny

       Quedo, i quedem, oberts a la vostra participació i implicació.

  Tindrem ocasió de retrobar-nos novament en el dia a dia o a la Casa de la Vila, que és la vostra.

  Rebeu una cordial salutació,

   

  Carles Corominas Arnaiz

  L’alcalde de Montseny

  Tel. 628833763 / corominasacr@diba.cat

 • 24 de maig de 2018 Carta Europea de Turisme Sostenible

  Des de l’any 2010 el municipi de Montseny ha estat participant en la Carta Europea de Turisme Sostenible al Montseny, un reconeixement d’abast europeu que ens avala com a destinació turística on treballem per minimitzar els impactes negatius del turisme en el nostre entorn i potenciar els avantatges d’aquesta activitat per a les empreses locals.

 • 18 de maig de 2018 Canvi d'Alcaldia- Notícia del Diari Naciódigital

  Carles Corominas (CiU) nou alcalde del poble de Montseny

  Substitueix Alfons Planas (AMD-CP), alcalde del municipi des de feia trenta-cinc anys

  L'ex-alcalde reconeix que la pèrdua de la majoria absoluta l'any 2015 l'ha obligat a fer aquest pas

  L'oposició (Tots per Montseny) critica el relleu

  Notícia del Diari Naciodigital.cat

 • 17 d'abril de 2018 Jornada de portes obertes a l' Escola Bressol La Camparra

  El proper dia 25 d'abril hi haurà la Jornada de portes obertes de l'Escola Bressol La Camparra, l'horari serà de 10h a 13h i de 15h a 17h. Si alguna família està interessada en visitar-la un altre dia, pot trucat al 93 847 32 42 o enviar un correu electrònic a : escolabressollacamparra@gmail.com

   

 • Montseny ve de gust 13 d'abril de 2018 Fira-mercat: Montseny ve de gust

  Diumenge, 22 d'abril de 2018

  Lloc: plaça de la Vila, Montseny

  Horari: de 10 a 15 h mercat artesanal, de 12 a 14 h tast de cuina de primavera.

 • 9 d'abril de 2018 Convocatòria de VAGA a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

  Des de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona  ens notifiquen de la convocatòria de VAGA d’aquesta administració, perquè tingueu en compte que el servei que presten al ciutadà i als ajuntaments quedarà afectat.

  El dies afectats seran: 

  13 / 4 / 2018
  20 / 4 / 2018
  26 / 4 / 2018
  4 / 5 / 2018

   

 • 23 de març de 2018 Montseny està a un estand de la Tourdera a la Fira Mercat del Ram de Tordera

  Aquest cap de setmana tindrà lloc la Fira Mercat del Ram de Tordera, on trobareu un estand amb informació de la Tourdera on hi serà present  l'Ajuntament de Montseny i diferents municipis participants i que tenen trams actius. 

  Divendres 23 de març de 17h a 21:00h

  Dissabte 24 i Diumenge 25 de març de 10h a 21:00h

  +info

 • 21 de març de 2018 Montseny estrena un punt de paqueteria CityPaq de Correos.

  Montseny disposa des d’aquesta setmana d’un punt de recollida i lliurament de paquets CityPaq. 

  Aquests dispositius, oferts per Correus, donen la possibilitat als ciutadans de recollir les seves compres en línia sense haver de adaptar-se als horaris de les oficines, podent fer-ho durant les 24 hores del dia i fins i tot durant els caps de setmana.

  Per accedir al servei caldrà que us registreu a CorreosPaq i indiqueu en quin dispositiu voleu rebre el paquet , en el cas de Montseny el  Codi és S0001417D , dispositiu ubicat a la Benzinera. Des de la instal.lació fins que aparegui el dispositiu al web de correospaq, per a poder-vos registrar,  pot passar un màxim d'un més. 

   Quan el vostre paquet estigui disponible rebreu un sms/email al vostre dispositiu mòbil indicant-vos que el vostre paquet ja està disponible i llest perquè el pugueu anar a buscar.

   Per tal de registrar-vos i/o més informació podeu clicar a aquest enllaç. Citypaq  

 • 1 de març de 2018 L'Ajuntament demana autorització per a la cessió de dades en documents col·lectius

  Ens referim als volants i els certificats d'empadronament col·lectius pels quals, des de novembre de 2017, cal l'autorització de tots els membres majors d'edat residents en un mateix domicili.

Pàgina 2 de 3
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49