Notícies

Pàgina 2 de 3
 • 2 d'agost de 2018 L’escola rural Puig Drau - ZER Baix Montseny durà a terme un Pla experimental per implementar el primer cicle d’educació infantil

  L’Ajuntament de Montseny ha aprovat signar un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a la implantació del primer cicle de l’Educació infantil a l’escola rural Puig Drau - ZER Baix Montseny pel curs escolar 2018-2019. Actualment l’escola dóna servei majoritàriament a Montseny i Fogars de Montclús.

 • 24 de juliol de 2018 Es lliuren els treballs de la digitalització de les Actes del Ple

  Són 4.463 pàgines amb les actes de 1876 a 2015

  Aquesta acció s’emmarca dins del programa de digitalització que porta a terme la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, i que té com a objectius la conservació, l’accessibilitat i la difusió de les actes del ple municipals. Aquesta documentació es considera com a essencial pels Ajuntaments ja que garanteix la seva gestió interna i és una font molt valuosa per a la consulta i la recerca històrica dels usuaris externs.

  L’Oficina de Patrimoni Cultural sufraga la totalitat del cost de la digitalització de les actes del municipis que formen part del Programa de Manteniment, com és el cas del nostre municipi.

  Properament aquestes actes seran incorporades al portal Arxius Municipals Digitals ( www.diba.cat/amd ), desenvolupat des de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i que permet la consulta de manera conjunta de les actes de diferents municipis. En compliment de la legislació vigent es restringeix l’accés públic online de les Actes del Ple Municipal fins a 50 anys de la seva producció.

 • 3 de juliol de 2018 L’estiu a Montseny

  Fira-mercat: LES ESQUELLES - 2018

 • 28 de juny de 2018 Programa cultural d’estiu Baix Montseny

 • 15 de juny de 2018 L’Arxiu municipal de Montseny a la xarxa

  Des d'avui ja són accessibles per internet els instruments de descripció del fons municipal de l'Arxiu Municipal del Montseny que forma part del programa de manteniment de la Xarxa d'Arxius Municipals (XAM) de l'Oficina de Patrimoni Cultural (OPC) de la Diputació de Barcelona.

  Disposar dels instruments de descripció és imprescindible per conèixer el contingut del fons i d'aquesta manera poder-hi accedir i consultar-lo. Per al fons municipal de l'arxiu de Montseny s'ha elaborat el quadre de classificació i l'inventari.

   

 • 15 de juny de 2018 Agenda d'activitats, juny/2018
 • 15 de juny de 2018 Nota de premsa del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental dels guanyadors de la cinquena edició del sorteig ANAR A LA DEIXALLERIA TE PREMI...

  Més de 3.700 usuaris participen en la cinquena edició del sorteig ‘Anar a la deixalleria té premi’

 • 15 de juny de 2018 Presentació del projecte Life Tritó Montseny

  Programa de la jornada:

  • Presentació del projecte Life Tritó Montseny.

  Daniel Guinart, coordinador del Life Tritó Montseny i director del Programa de Conservació del Parc natural del Montseny.

   

  • Visita guiada a l’exposició “El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny!”.

  Maria Barrachina, tècnica de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

   

  Data: dc. 20-06-2018

  Hora: 19 h

  Lloc: Casal de Cultura, pg. de les Escoles, Montseny

   

 • 12 de juny de 2018 Montseny consolida la Mostra de roses

  El poble de Montseny ha acollit durant tot aquest cap de sertmana del 9 i 10 de juny la 3a Mostra de roses amb 110 varietats diferents. Enguany s'ha fet a l'església de Sant Julià de Montseny, un marc que li ha donat vistositat i amplitud. A la mostra s'ha aplegat, entre altres, una col·lecció de roses miniatura (Luciola, Heidi Klum, Gloria Dot, Ninetta, ... ), una de roses híbrids de te, grandiflores i de pernetianes (Pau Casals, Tiffany, Gran Parada, Iceberg, Magrana...).  

 • 31 de maig de 2018 Aturada enviament butlletí digital

  En referència a l’entrada en vigor del RGPD, us informem de l’aturada a l'enviament del butlletí digital, amb la finalitat d’ajustar-nos a la nova normativa de protecció de dades.

  Els subscritptors del butlletí , en breu rebreu un correu per a confirmar  el consentiment. 

   

   

 • 31 de maig de 2018 Exposició itinerant sobre el tritó del Montseny al Casal de Cultura del poble de Montseny

  «El meu nom és Calotriton i només visc al Montseny», és el títol de l’exposició que es pot veure des d’avui al Casal de Cultura del poble de Montseny, sobre el tritó del Montseny (Calotriton arnoldi) l’amfibi endèmic del Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny considerat el més amenaçat de l’Europa occidental.


 • 24 de maig de 2018 Salutació de l'Alcalde

  Benvolguts veïns i benvolgudes veïnes de Montseny,

  El passat 14 de maig el Ple de la Corporació va escollir-me alcalde de l‘Ajuntament de Montseny. En el Butlletí municipal del mes donarem compte de la sessió extraordinària i altra informació municipal.

  El resultat de les eleccions municipals va abocar a les tres formacions a una situació complexa. Va quedar palès que el poble de Montseny necessita que des de l’Ajuntament treballem amb acords per desenvolupar els compromisos electorals adquirits i fent prevaldre la governabilitat.

  Em vaig presentar amb ganes, sense enfrontaments, i amb voluntat de servei als veïns i veïnes. Amb el propòsit de governar per a tothom per igual i d’intentar fer-ho el millor possible. Senzillament que les coses que funcionen que continuïn funcionant i les que calgui millorar hi seguiré treballant.

  Confio i desitjo que tot el Consistori, siguem capaços de trobar l'equilibri i la força perquè el municipi pugui gaudir de les millors oportunitats en pro dels veïns i veïnes de Montseny

       Quedo, i quedem, oberts a la vostra participació i implicació.

  Tindrem ocasió de retrobar-nos novament en el dia a dia o a la Casa de la Vila, que és la vostra.

  Rebeu una cordial salutació,

   

  Carles Corominas Arnaiz

  L’alcalde de Montseny

  Tel. 628833763 / corominasacr@diba.cat

Pàgina 2 de 3
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49