Anuncis / Edictes

ANUNCI EXPOSICIÓ PÚBLICA CENS ELECTORAL ELECCIONS PARLAMENT DE CATALUNYA

Segons estableix l’article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general, del 3 al 10 de novembre de 2017 (ambdós inclosos) , a l’Ajuntament de  Montseny, es mantindrà un servei de consulta del Cens Electoral per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya a celebrar-se el 21 de desembre.

Dins del termini indicat qualsevol persona pot formular reclamacions sobre les seves dades censals. Les reclamacions poden ser presentades directament a la Delegació Provincial de l’Oficina del Cens Electoral o a través d’aquest Ajuntament, on també se’ls facilitarà els corresponents impresos de reclamació.

Addicionalment els electors poden consultar, sense necessitat de certificat digital, les dades de la mesa i local electoral en el que els hi correspongui votar, per diferents criteris de recerca, aportant com a dades obligatòries la província, el municipi i la inicial del primer cognom, a través de l’adreça:

https://sede.ine.gob.es/consulta_mesas_locales

Montseny, 3 de novembre de 2017

L’Alcalde,

 Alfons Planas i Jubany   

E- Tauler

L'e-Tauler és un servei del Consorci AOC que permet la publicació i la gestió d'edictes electrònics mitjançant Internet. És una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió de la publicació dels edictes (control de períodes d'exposició, generació de diligències, etc.). L'e-Tauler permet gestionar les evidències electròniques del procés de publicació per tal de garantir els temps d'exposició i la integritat de la informació.

L’avantatge pel ciutadà és que pot accedir a les publicacions oficials de qualsevol municipi sense haver de desplaçar-se sempre i quan facin servir la mateixa eina.

Anar al tauler 

 

Darrera actualització: 03.11.2017 | 11:46
Darrera actualització: 03.11.2017 | 11:46