Mesures contra la COVID-19 vigents fins al 19 d'abril

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:00

Les noves mesures entren en vigor el 9 d'abril. No es podrà sortir fora de la comarca per anar activitats culturals, turístiques ni de restauració.

A partir del 9 d'abril s'elimina la possibilitat de que les persones d’una mateixa bombolla de convivència puguin traspassar el perímetre de la comarca per reduir la mobilitat a Catalunya. Aquesta mesura entra en vigor divendres 9 a les 00.00h. D’altres mesures com el confinament nocturn, de 22h a 6h, o l’obligació de les empreses a limitar la mobilitat laboral i potenciar el treball a distància es mantenen.

El cap de setmana els Mossos d’Esquadra i els agents rurals establiran un dispositiu control i mobilitat als diferents parcs naturals de Catalunya, després que per Setmana Santa es detectés un increment molt important de persones.

Amb el retorn al confinament comarcal es permet tota la mobilitat essencial i justificada, així com la vinculada a les competicions esportives autoritzades, però no la relacionada amb activitats culturals, turístiques o de restauració.

La restricció de la mobilitat s’allarga fins el 19 d’abril i es mantenen la resta de mesures ja establertes.

Troba tota la informació sobre les restriccions territorials, els ajuts que estan en termini i les mesures que impulsa la Comissió per a l’elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO) per activar el país i ajudar la ciutadania i les empreses a sortir de la crisi provocada per la COVID-19 a Activem Catalunya

  •  
Darrera actualització: 08.04.2021 | 15:47