Bibliobús

Dimecres, 22 de setembre de 2021 de 11.30 h a 13.30 h

Propera visita del Bibliobús a Montseny: dimecres dia 22 de setembre de 11:30h a 13:30h. 

Us informem també que, seguint les mesures recomanades a la Resolució SLT 2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, els serveis del bibliobús seran: el préstec i la devolució de documents, el préstec interbibliotecari, la informació bibliogràfica i la informació general. Es suspendran temporalment les activitats culturals o de lleure, excepció de les que es realitzin per a grups de convivència als centres escolars.

Si les condicions meteorològiques ho requereixen, el servei es prestarà a l’interior del vehicle, i es permetrà l’accés simultani d’un usuari o unitat familiar, prèvia neteja de mans amb el gel hidroalcohòlic que es posarà a la seva disposició, i respectant l’ús obligatori de la mascareta i la distància de seguretat (1,5 m, o el seu equivalent d’una superfície de 2,5 m2 per persona).

Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona s’informarà dels nous horaris a través dels diferents canals virtuals, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos) i xarxes socials.

Es continua promovent la petició prèvia de documents a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon, per tal que els usuaris puguin fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal continuarà la tasca d’assessorament i prescripció, així com la promoció de tots els serveis virtuals que ofereix la Xarxa de Biblioteques.

Darrera actualització: 26.07.2021 | 09:37