Salutació de l'Alcalde

Benvolguts veïns, veïnes i visitants de Montseny,

“Poble, natura i tot el temps del món” és una síntesi i lema municipal. Montseny, nom del nostre poble i del massís, prové del llatí Mont Signus (mont senyal).

Poble mil·lenari, amb més de 340 habitants, on veiem un paisatge treballat per l’home amb el goig de viure sempre aquí al llarg dels segles.

Viure dins el parc natural ens ha aportat progressivament avantatges. Enguany commemorem el 40è aniversari de la declaració del Parc Natural del Montseny com a Reserva de la Biosfera; zona a prop de la capital de Catalunya.

El tritó del Montseny, l’estela megalítica de la Calma, reminiscències del romànic, el Vot de poble a Sant Marçal, el campanar de l’església de Sant Julià de Montseny, un dels més inclinats del món, són part del nostre patrimoni singular en plena biodiversitat. N’estem orgullosos i us agradarà saber-ne més.

Som municipi de muntanya que acull milers visitants que pernocten aquí en establiments turístics de tradició familiar. L’oferta gastronòmica local és un referent, gaudiu-ne!

Des de l’Ajuntament de Montseny, el consistori i l’equip col·laborador volem ser-vos propers en el dia a dia. Estem oberts a la vostra participació i implicació, de fet som veïns. Senzillament i en la mesura de les nostres possibilitats, desitgem un futur pròsper per a tots vosaltres.

Ben cordialment,

Carles Corominas Arnaiz

Darrera actualització: 01.06.2018 | 10:06
Darrera actualització: 01.06.2018 | 10:06