Montseny consolida la Mostra de roses

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 00:00

El poble de Montseny ha acollit durant tot aquest cap de sertmana del 9 i 10 de juny la 3a Mostra de roses amb 110 varietats diferents. Enguany s'ha fet a l'església de Sant Julià de Montseny, un marc que li ha donat vistositat i amplitud. A la mostra s'ha aplegat, entre altres, una col·lecció de roses miniatura (Luciola, Heidi Klum, Gloria Dot, Ninetta, ... ), una de roses híbrids de te, grandiflores i de pernetianes (Pau Casals, Tiffany, Gran Parada, Iceberg, Magrana...).  

La mostra, que ha tingut una més que considerable afluència de visitants, ha servit per conèixer la gran diversitat de roses que hi ha, els colors i les fragàncies que desprenen, i fins i tot comparar-la amb els rosers que habitualment es tenen a les cases.
 
L'ornamentació l'ha feta l'entitat Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat i que després de tres anys amb l'activitat s'obren perspectives a què la mostra vagi agafant més volada al municipi montsenyenc.
 
La Mostra de Roses ha coincidit amb la 13a Fira-mercat d'Herbes remeieres i artesans a la plaça de la Vila el diumenge al matí, conjuntament amb activitats a la mainada i un taller Land Art (art amb natura). Després de tres mostres consecutives de roses, l'alcalde de Montseny, Carles Corominas, en destaca l'atractiu floral com a motiu de visita ocasional o singular al poble.
 
La visita de la Mostra s'ha perllongat els dies 11 i 12 de juny en horari d'11 a 2 del matí i de 4 a 7 de la tarda.

Varietat de roses a l'església Sant Julià de Montseny | AJM

 

Notícia NacióDigital.cat : https://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/10840/montseny/consolida/mostra/roses

Redacció | 10/06/2018 a les 20:20h 

Darrera actualització: 12.06.2018 | 10:03