MarketplaceVO

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 00:00

El Consell Comarcal crea el MarketplaceVO per fomentar la col·laboració entre empreses de la comarca

El Consell Comarcal ha creat el MarketplaceVO, una plataforma comarcal d’empreses i productes del territori, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre empreses de la comarca i ajudar a la difusió dels productes que s’elaboren al Vallès Oriental.

L’impuls d’aquest Markeplace ha estat un encàrrec de la taula de concertació territorial Vallès Oriental Avança (TVOA) que, davant de la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària, considera un element de vital importància la col·laboració entre les empreses de la comarca. Aquesta proposta va prendre especial rellevància  com un dels elements estrella del Pla de Reactivació Econòmica i Social, recentment validat pel plenari de la TVOA.

L'objectiu bàsic d'aquest Marketplace és donar l'oportunitat a les empreses de la comarca de treballar conjuntament i establir sinergies entre elles. A més, des de la TVOA es considera que aquesta col•laboració pot fer que alguns dels processos de les empreses siguin més eficients i, per tant, puguin reduir els seus costos.

L'ànima d'aquest projecte també posa en valor la creativitat de les empreses del territori i el talent existent, i es busca facilitar la creació d’ocupació i la competitivitat del territori en aquests moments de crisi.​

El MarkeplaceVO recollirà ofertes i demandes de productes o serveis d'empreses de diferents àmbits o sectors com el comerç, la indústria, l’oci, l’hostaleria i la restauració, productes de la terra i productes de la Covid-19. També es recollirà informació sobre necessitats de formació i ocupació de les empreses, per detectar els àmbits que s'han de millorar.​

Al MarketplaceVO es pot accedir a través del Web del Consell Comarcal i en ell estan geolocalitzades totes les empreses que volen donar-se a conèixer, i és per això que s'anima a totes les empreses del Vallès Oriental a utilitzar aquesta plataforma per establir relacions i connexions amb d'altres empreses del territori. A partir de fer pública la plataforma, es contactarà amb empreses de la comarca per informar-les de la seva existència a animar-les a incorporar-s’hi a través del formulari d’inscripció.

*ENLLAÇ AL MARKETPLACEVO

 

Darrera actualització: 23.07.2020 | 16:08