Hemeroteca

Pàgina 2 de 4
 • Llaç 18 d'agost de 2017 Condol
  El poble de Montseny s’afegeix al dol de la ciutat de Barcelona i expressa el més sentit condol a tots els familiars de les víctimes i el nostre suport als ferits, perjudicats i a l’Ajuntament de Barcelona. L’Alcalde Alfons Planas i Jubany 
 • 17 d'agost de 2017 Participa en l'inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Montseny
  Des de l'Institut del Patrimoni Cultural Immaterial (IPACIM) estan fent, per encàrrec de la Diputació de Barcelona, l’actualització de l’Inventari del patrimoni cultural immaterial de la Reserva de la Biosfera del Montseny, un projecte reconegut com a bona pràctica per la UNESCO.
 • 10 de juliol de 2017 EL TRITÓ DEL MONTSENY. Un símbol de la natura del Montseny
  Projecte #LifeTritóMontseny
 • 7 de juliol de 2017 Campanya "Aquí no llencem res"
  La nova campanya del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental per fomentar la recollida selectiva dels residus, que té el lema ‘Aquí no llencem res!... Aquí ho reciclem tot!’ té com a objectiu promoure un canvi d’hàbits mostrant, d’una banda, els efectes positius que té la correcta separació dels residus i de l’altra, els aspectes negatius que té sobre el medi ambient llençar-los tots a la mateixa bossa.
 • La Flama del Canigó 23 de juny de 2017 La Flama del Canigó arriba al poble de Montseny, 23-06-2017
  La Flama del Canigó ha arribat al poble de Montseny de mans de la vicepresidenta d’Òmnium del Vallès Oriental, Remei Picart. Els regidors de l’Ajuntament de Montseny, Xavier Matas i Carles Corominas, l’han recollit juntament amb veïns i veïnes de Montseny a la plaça de la Vila. A l’acte s’ha llegit el Manifest de 2017 d’Òmnium.
 • 14 de juny de 2017 Avís emès pel Servei Meteorològic de Catalunya per al dia 14 i 15 de Juny
  L’ ASPCAT comunica que el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS) continua en fase 2 . Cal recordar que la situació meteorològica de Perill de temperatura màxima extrema, no comporta cap tipus d’actuació extraordinària, només tenir coneixement de la situació  i estar alerta. Informe situació meteorològica Valles Oriental pel 14/06/2017. Per a més informació:  a www.meteo.cat/prediccio/general  
 • Reunió del Bisbes 6 de juny de 2017 El Vot de Poble de Montseny reuneix els bisbes de Terrassa, Vic i Girona
  Notícia VOTV- Enllaç    Notícia El9Nou.cat- Enllaç Notícia Diari digital del Baix Montseny - Enllaç Notícia Bisbat de Terrassa- Enllaç  
 • Església Sant Julià de Montseny 2 de juny de 2017 Un grup de tècnics de turisme visita el poble de Montseny
  El dimecres 31 de maig ens van visitar informadors i tècnics de Turisme de Barcelona i tècnics de l'Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.
 • Visita 2 de juny de 2017 El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona ha visitat Montseny
  Premsa gencat, 29-05-2017 Enllaç notícia
 • 29 de maig de 2017 La carretera del Montseny, un perillós circuit de curses els caps de setmana
  TV3. Montseny, 28-05-2017- Enllaç notícia El 9 Nou : Montseny  29-5-2017- Enllaç notícia Recull de signatures: Enllaç 
 • Foto 29 de maig de 2017 Els bisbes de Terrassa, Vic i Girona es troben a la “Taula dels Tres Bisbes” amb motiu del Vot de Poble a Sant Marçal.
  El dilluns dia 5 de juny de 2017, festa de la segona pasqua, se celebra el Vot de Poble de Montseny a l’ermita de Sant Marçal. Es tracta d’un costum que es remunta a l’any 1348, quan es va demanar la intercessió de Sant Marçal davant la pesta que començava a fer estralls a Europa.  
 • 19 de maig de 2017 Anar a la deixalleria té premi
  Participa i guanya! Per quart any consecutiu el Consorci organitza el sorteig premis als usuaris de les deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.  
Pàgina 2 de 4
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44