Exposició: Cafè Just i Comerç Just

Del 18 de gener al 18 de febrer de 2019 (De 09.00 h a 14.00 h)

Es tracta d'una exposició per conèixer el Comerç Just a través d'un producte de consum habitual com és el cafè. Les persones visitants podran gaudir de 10 rolls up plens d'informació, solidaritat i justícia, aprenent molt sobre els beneficis que comporta per tothom el comerç just.

 L’exposició, sobre el procés del Cafè de Comerç Just amb tots els actors implicats, va adreçada a tots els públics. Les imatges exposades donen una visió senzilla i ràpida del que és el comerç just.

 L’exposició té per marc la Xarxa Escoles pel Comerç Just, un projecte d’educació pel desenvolupament que té com a objectiu principal introduir els principis i valors del comerç just i el consum responsable dins el currículum escolar de les escoles. Es vol fomentar l’aparició d’actituds crítiques envers el consum convencional i que siguin motors de canvi cap a una economia sostenible i ètica. Pretén que la infància i la joventut catalana pugui preguntar-se quin és l’origen dels productes que compren, qui els ha produït, en quines condicions, quina remuneració ha percebut i, finalment, si hi ha una alternativa més ètica i sostenible. A través del Comerç Just es poden treballar molts valors, com el cooperativisme, equitat de gènere, el respecte al medi ambient, el tracte just….

 Dates: des del 18 de gener i fins al 18 de febrer de 2019.

Lloc: Casal de Cultura del poble de Montseny.

Horari: de dilluns a divendres, matí de 9 a 14 en horari lectiu de l’escola; dissabte i diumenge de 10 a 14 h adreçant-se prèviament al Centre d’Informació de Montseny.

 

Organitza: Escola Puig Drau – ZER Baix Montseny

Amb el suport de: AlterNativa3 ONG

Col·labora: Ajuntament de Montseny

Casal de Cultura

Passeig de l'U d'octubre - 08469 Montseny - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 847 30 03
Correu electrònic: montseny@diba.cat
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 18.01.2019 | 16:24